Отдай под наем своя имот с помощта нa SUPER ИМОТИ!

Моля, подай ни повече информация за своя имот и ние ще изготвим професионална оценка за пазарния месечен наем, който би могъл да получиш. Оценката ще бъде действителна към датата на своето изготвяне и ще предостави адекватна информация относно реалния пазарен наем, за който може да се отдаде твоят имот, вземайки предвид текущия пазар и сключваните към момента сделки за наеми с подобни имоти в твоя квартал и населено място. Наемната оценка на имота ще бъде изготвена в ПИСМЕН ВИД от нашите опитни експерти, работещи на пазара именно в района по местонахождението на имота. При желание от твоя страна експертът, изготвил оценката, може допълнително да те консултира и относно стратегията за отдаване, вземайки предвид твоите желания и срок, в който би искал да бъде намерен наемател за имота. При консултацията ще вземем под внимание и твоите по-специфични изисквания към наемателя и ще те посъветваме относно изготвянето на договор, който защитава максимално твояимот. При желание от твоя страна нашият експерт може да посети имота на място, за да го разгледа и да направи максимално коректна оценка на неговите предимства и съотвено оптимална наемна цена. Нашите професионални консултации и наемни оценки на имоти се извършват напълно БЕЗПЛАТНО за теб от нашите опитни експерти по имоти.

Подай ни основната информация за своя имот и ние ще се свържем с теб, за да обсъдим подробно целия процес по отдаването му под наем.

 • Безплатна професионална оценка на имота;
 • БЕЗ АГЕНТСКА КОМИСИОНА от наемодателя;
 • Фиксирана такса за отдаване под наем от само 154 € без значение от наема на имота;
 • Срок за отдаване под наем: до 3 месеца в зависимост от имота;
 • Безплатен юрист, фотограф и видео оператор за твоя имот;
 • Реклама на твоя имот на топ позиции във водещите български портали за имоти и в над 20 портала по целия свят;
 • Защита на твоя интерес: отдаване под наем на максимална стойност и подсигуряване на изряден наемател.
Предпочиташ жива консултация с наш експерт?
Обади ни се сега!

 • +359 883... покажи номер
 • contact@... покажи e-mail
 • Български, Руски, Английски
 • Работно време (GMT+2): Понеделник-Петък: 09:00-18.00 ч.; Събота, Неделя и официални празници: почивни дни
Информация за контакт с теб
Информация за твоя имот

Прикачи .zip или .rar файл до 50 мегабайта.

Можеш да ни изпратиш един файл с допълнителна информация, материали или снимки. Препоръчваме ти да събереш всички файлове, които искаш да ни изпратиш в един общ .ZIP или .RAR архив и да прикачиш тук архивния файл.

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"