Какъв имот търсиш под наем?

Моля, дай ни повече информация относно имота, който би искал да наемеш и месечният бюджет, с който разполагаш. Ние ще ти изпратим информация какъв имот можеш да наемеш, както и 5 реални оферти, отговарящи на твоите изисквания.
Моля, дай ни повече информация относно имота, който би искал да наемеш и месечния бюджет, с който разполагаш. Въз основа на подадената ни информация относно твоето търсене, нашите експерти ще изготвят за теб информационен пакет, съдържащ базовите параметри на имота, който принципно би могъл да наемеш срещу определената от теб наемна цена. Пакетът, който ще получиш от нас, ще съдържа и 5 примерни реални имота, които би могъл да наемеш към настоящия момент. При желание от твоя страна ние можем да те консултираме подробно относно стратегията ти за търсене на подходящ имот под наем, съгласно предпочитанията ти и възможностите, с които разполагаш. Нашите услуги по консултация и подаване на примерен пакет с предложения за имоти под наем са НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ. В случай, че желаеш нашата платформа и експерти да се заемат сериозно с търсенето на имот под наем за теб, ние ще те поканим на кратка среща в нашия офис, на която ще обсъдим подробно твоето търсене. Веднага след това можем да се заемем с работата по самото търсене на подходящи оферти и организирането на огледи.

 

Информация за контакт с Вас
Информация относно имота, който търсиш да наемеш

Прикачете .zip или .rar файл до 50 мегабайта.

Можете да ни изпратите един файл с допълнителна информация, материали или снимки. Препоръчваме Ви да съберете всички файлове, които искате да ни изпратите в един общ .ZIP или .RAR архив и да прикачите тук архивния файл.

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"