Търсене сред 1 имот в Монако

Недвижими имоти в Монако

Недвижимите имоти в Монако несъмнено са желано притежание и едни от най-търсените имоти от хора по целия свят. Предлагайки луксозен начин на живот в една от най-зрелищните живописни дестинации на Средиземно море, Монако е едно от най-желаните места в света за нов дом.

Привлекателната суверенна държава е дом на разнообразна гама от недвижими имоти, от компактни студийни апартаменти в бизнес района Fontvieille до грандиозни имения Belle Époque за продажба в Монте Карло. Недвижимите имоти в Монако предлагат невероятно привлекателна инвестиция за потенциални купувачи и не на последно място идеални условия за развитие на бизнес и отличен стандарт на живот.

Монако и най-известният му регион, Монте Карло, са синоним на блясък, лукс и богатство. Разположен на френската Ривиера, Монако предлага очарователен средиземноморски начин на живот с впечатляваща брегова линия, първокласни спортни и развлекателни удобства и лек целогодишен климат. Като втората най-малка независима държава в света, Княжество Монако е разделена на четири традиционни квартала: Fontvieille, Monaco-Ville, La Condamine и международно известният Монте Карло.


Нашите топ оферти за продажба и под наем
Най-новите имоти от Монако, добавени в нашата база
Двустаен апартамент
гр. Монте Карло Спелуг / кв. Carre D`or
Област Монте Карло, Монако
Площ: 60 м² Спални: 1
Цена при запитване
Апартамент Mirabeau
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"