Какъв имот търсите за покупка?

Подай ни повече информация относно имота, който би искал да закупиш и бюджета, с който разполагаш. Въз основа на подадената ни базова информация относно твоето търсене, нашите експерти ще изготвят за теб информационен пакет, съдържащ информация относно параметрите на имота, който принципно би могъл да закупиш срещу средствата, с които разполагаш. Пакетът, който ще получиш от нас, ще съдържа и 5 примерни реални имота, които би могъл да закупиш кьм момента. При желание от твоя страна ние можем да те консултираме подробно относно стратегията ти за търсене, съгласно предпочитанията ти и възможностите, с които разполагаш. Нашите услуги по консултация и подаване на примерен пакет с предложения са НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ. В случай, че желаеш нашата платформа и експерти да се заемат сериозно с търсенето на имот за теб, ние ще те поканим на кратка среща в нашия офис, за да обсъдим подробно твоето търсене. След което ще се заемем с работа по самото търсене на подходящи оферти и организиране на огледи за теб.
Информация за контакт с Вас
Информация относно имота, който търсиш да закупиш

Прикачете .zip или .rar файл до 50 мегабайта.

Можете да ни изпратите един файл с допълнителна информация, материали или снимки. Препоръчваме Ви да съберете всички файлове, които искате да ни изпратите в един общ .ZIP или .RAR архив и да прикачите тук архивния файл.

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"