Четиристаен мезонет в района на пл. Лаврентий и Колхозен пазар


Тип имот
Мезонет
(Четиристаен апартамент, Многостаен апартамент)


Местоположение
кв. Колхозен пазар / Варна / България

Етажност на сградата
4

Етаж
3

Стаи
4

Спални
3

Бани
2


Обща площ
154 м²

Застроена площ
127 м²

Общи части
27 м²


Получен Акт 16

Цена
  93 000
  604 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Бани
Оборудвана баня

Отопление
Климатици

Разстояния
11 км

Последна актуализация
22.07.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище Varna (VAR): 11 км
Гледки от имота
 • Гледка към града
Строителство
 • "Стара тухла"
Отопление
 • Климатици
Климатизация
 • Климатици инверторни
Административна информация за офертата
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • Балкон
 • Баня с тоалетна
 • Вътрешно стълбище
ОБЗАВЕЖДАНЕ И ОБОРУДВАНЕ
 • Обзавеждане
 • Оборудвана баня
ДРУГИ
 • Магазин за хранителни стоки в близост

Представяме Ви за продажба функционален четиристаен мезонет с чиста площ от 127 кв.м, разположен на трети жилищен етаж в сграда с Акт 16 от 2000 година.

Имотът се намира на тиха и спокойна улица в района до пл. Лаврентий и Колхозен пазар, на пешеходно разстояние до всички централни части на града. В района има възможност за паркиране на синя зона срещу годишна такса.

Мезонетът се състои от голям коридор, три спални, две от които на второ ниво, със самостоятелна баня и тоалет за етажа. На първо ниво се намират дневен тракт от около 26 кв.м и просторна спалня, както и отделни баня и тоалет, и към момента банята е преобразувана в малка кухня.

Имотът разполага с три тераси, две отделни за спалните на второ ниво и една обща за спалнята и дневната на първо ниво.

За повече информация и огледи, моля свържете се с отговорния за обявата брокер.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във Варна, България Топ оферти във Варна, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот