Дизайнерски обзаведен многостаен апартамент


Тип имот
Многостаен апартамент

Местоположение
кв. Център / Пловдив / България

Етажност на сградата
9

Етаж
7

Асансьор
да

Спални
4


Обща площ
280 м²

Цена
  410 000
  1 464 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.


Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния

Последна актуализация
22.07.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла
Административна информация за офертата

С голямо удоволствие Ви представяме един изключително обзаведен и оборудван многостаен апартамент за продажба в бутикова сграда до центъра на град Пловдив. Дизайнерски отпечатък, който не отстъпва на световните образци по визия и изящно качество. Изпълнено с перфекционизъм до последните детайли.

Сградата е изградена от качествени материали, с идеално завършени общи части и просторно фоайе.

Луксозният апартамент е разположен на седми от общо девет етажа.
Жилището е със застроена площ от 280 кв.м, разпределени, така че да създават максимално удобство и комфорт:

  • кухненски бокс с трапезария
  • хол
  • 2 санитарни възела
  • 4 спални
  • 2 тераси

Разположението на сградата е в атрактивната част на идеалния център, в близост до главни пътни артерии и множество удобства.Комуникациите с всички точки на града се извършват лесно и удобно, както с автомобил така и с разнообразните възможности на градския транспорт.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Видео

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Пловдив, България Топ оферти в Пловдив, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот