Уютно и светло ателие за продажба в отлично поддържан комплекс в подножието на Витоша


Тип имот
Едностаен апартамент

Местоположение
кв. Бояна / София / България

Стаи
1

Бани
1


Обща площ
30.25 м²

Застроена площ
26.37 м²

Общи части
3.88 м²

Цена
  50 500
  1 669 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния

Последна актуализация
11.06.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
Административна информация за офертата

Предлагаме ви луксозно обзаведено ателие за продажба с обща площ от 30.25 кв.м в комплекс от затворен тип в подножието на Витоша.

Жилището се намира на висок партерен етаж и се състои от: дневна с кухненски бокс, баня и тоалетна. От прозореца се открива прекрасна гледка към красиво озеленената територия на комплекса и Витоша.
Ателието се предлага напълно оборудвано и обзаведено с всичко необходимо за комфортен начин на живот и може да се използва както за живеене, така и за офис.
Отоплението се осъществява посредством локално парно на газ.

Комплексът разполага с открита детска площадка, а в непосредствена близост се намират италиански ресторант, денонощен супермаркет и автобусна спирка.

Районът е в близост до детски градини, училища, булевард „България”, Околовръстен път, Боянска църква, както и множество други места за развлечения и отдих.

  • Такса поддръжка: 50 лв./мес.
  • 24ч. охрана, контролиран достъп с бариера.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в София, България Топ оферти в София, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот