Къщи за продажба в района на ски курорт Банско


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Банско / България

Етаж
2

Спални
5

Бани
4


Площ на сградата
360 м²

Площ на парцела
600 м²

Цена
  40 000Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
нуждае се от освежителен ремонт

Отопление
Камина

Разстояния
160 км

Последна актуализация
02.09.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 160 км
  • Магазин за хранителни стоки: 500 м
  • Спирка: 28 км
  • ЖП гара: 28 км
  • Училище: 28 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
Отопление
  • Камина
Административна информация за офертата

Наскоро построени, тези 2-етажни еднофамилни къщи с по 3 спални са живописно разположени в планинско село, само на 26 км от ски курорт Банско.

Имотът е с над 280 кв.м. жилищна площ, разпределени по следния начин:
Къща 1: Партер - отворен кухненски бокс с трапезария, хол, уютна спалня и семейна баня / тоалетна;
2-ри етаж - две големи спални, коридор, баня / тоалетна.
Къща 2: Партер - отворен кухненски бокс с трапезария, просторна и светла дневна с камина, уютна спалня и семейна баня / тоалетна;
2-ри етаж - три големи спални, семейна баня / тоалетна.
Фантастична гледка към Пирин планина.

Имотът се предлага за продажба в безупречно състояние, напълно готов за живеене. Всички удобства от съвременния живот са налице, включително електричество, течаща вода, централна канализация, локално парно отопление и място за паркиране на три коли.

Двата имота са прекрасен ваканционен дом за вашето семейство и са подходящи за отдаване под наем за скиори и сноубордисти, млади семейства с деца или пенсионирани двойки, които търсят добри условия за ски и спокойна селска атмосфера. Имотът включва двор от 800 кв.м, достатъчно просторен за изграждане на плувен басейн.

Селото предлага красива природа и удобства. Най-близкото международно летище (София) се намира на 160 км от тук.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Банско, България Топ оферти в Банско, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот