Тип имот
Тристаен апартамент

Местоположение
Равда / България

Стаи
3

Спални
2

Бани
1

Балкони (тераси) бр.:
1


Обща площ
125 м²

Цена
  80 000
  640 €/м²Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Бани
Оборудвана баня

Отопление
Климатици

Разстояния
26 км

Последна актуализация
06.07.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище Burgas (BOJ): 26 км
Гледки от имота
 • Гледка към вътрешен двор
 • Гледка към морето
Строителство
 • Тухла
Отопление
 • Климатици
Административна информация за офертата

Описателният текст на този имот е генериран от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер! Описанието е генерирано от автоматичен софтуер и са възможни неточности. Моля, свържете се с нашия брокер за точна информация!

Тристаен апартамент за продажба в модерен комплекс на първа линия море между курортите Равда и Ахелой.

ГЪВКАВА СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ! Има опция да придобиете имот в този комплекс с първоначална вноска от 30% и останалата сума разделена на равни месечни вноски за две години!

Жилището е подходящо както за лично ползване, така и за инвестиция.

Удобства на територията:
 • Басейн и детски басейн;
 • Детска площадка и детски игрален кът;
 • Рецепция и паркинг;
 • Асансьор;
 • Фитнес, игрална/билярдна зала, библиотека;
 • Перални услуги;
 • Видеонаблюдение и охрана.

Разсрочено плащане, без оскъпяване на имота, при следните условия:
 • Срок на изплащането до 2 години.
 • Първа вноска в размер на не по-малко от 30% от цената.
 • Разсрочване на остатъка на вноски, според възможностите на купувача.
 • Купувачът получава възможност да ползва имота си веднага, след заплащането на вноска, не по-малка от 30% от цената.
 • Купувачът заплаща разходите за експлоатация на апартамента, включително такса за поддръжка.
 • Условията се прилагат за всички апартаменти в продажба в комплекса.

Локация
Комплексът е разположен в непосредствена близост до морето и скалистия бряг, на пешеходно разстояние - на 500 м. от плажа. И трите блока на модерния комплекс са разположени така, че от апартаментите се разкрива красива морска панорама. Въпреки, че се намира в землището на Ахелой, "Costa Calma" е на съвсем близко разстояние до центъра на морския курорт Равда. По-дългата разходка би отвела желаещите до LIDL Равда. Има удобни транспортни връзки и с градовете Несебър, Слънчев бряг и Бургас.

За повече информация и организация на оглед, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта!
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в с. Равда, България Топ оферти в Равда, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот