Тип имот
Тристаен апартамент

Местоположение
кв. Западен / Пловдив / България

Етажност на сградата
5

Етаж
5

Мазе
да

Асансьор
да

Спални
2

Бани
1

Площ на тераса
105.50 м² Балкони (Тераси)
1


Обща площ
197.33 м²

Общи части
12.96 м²

Застроена площ
184.37 м²

Състояние
В процес на строителство

Планирано завършване
Февруари 2022

Цена
  148 000
  750 €/м²


Без комисиона от купувача


Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Вътрешни стени
Вътрешна изолация

Отопление
Климатици

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към парк
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла
Отопление
  • Климатици

С удоволствие представяме тристаен апартамент в нов бутиков комплекс, намиращ се в най-озелененият и предпочитан квартал за живеене в Пловдив, точно до Гребната база, на 10 минути от центъра на Пловдив.

Затвореният жилищен комплекс предлага разнообразие от апартаменти, общо 48 на брой, които са разпределени в три секции на по 5 етажа всяка.
На партерно ниво са предвидени ресторант, магазини и офисни помещения.
Апартаментите се продават по БДС, в цената им са включени изби.

Тристайният апартамент се намира на 5-ти етаж и е с обща площ 197.33 кв.м. (нетна площ 78.87 кв.м. + общи части 12.96 кв.м.), плюс терасата от 105.50 кв.м.

Апартаментът има следното разпределение:
• 2 спални;
• отворен кухненски бокс, кът за хранене;
• хол;
• баня с тоалетна;
• голям покривна терасa.

Начало на строителството на комплекса - февруари 2020 година.

Технически характеристики
КОНСТРУКЦИЯ
Монолитна стоманобетонна скелетно-безгредова конструкция. Дебелина на плочата от 18 см, конструктивна височина на етажите – 2,75 м.
Външни стени и вътрешни преградни стени от тухли.

ФАСАДА
Вентилируема окачена фасада.
Tоплоизолация от 10 см каменна вата с композитни материали HPL, бонд монтирани върху алуминиева конструкция.

ДОГРАМА
Алуминиева или PVC фасадна система клас А, с троен стъклопакет, гарантираща максимална пропускливост на светлина чрез сливане на носещите части и крилото, като отваряемите части и неотваряемите елементи отвън не могат да бъдат различени.
Висококачествени входни блиндирани врати към всеки от апартаментите, гарантиращи индивидуалност и характер на сградата.

ТЕРАСИ И ПОКРИВ
Топлоизолационна и хидроизолационна система с материали съгласно проекта с 10 години гаранция.

ОТОПЛЕНИЕ, ВЕНТИЛАЦИЯ, КЛИМАТИЗАЦИЯ
Прокарани изводи за монтаж на климатични инсталации за всеки апартамент индивидуално.

ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИЯ
Сградна питейно-битова водопроводна инсталация от полипропиленови тръби с шумопоглъщаща вложка най-висок клас.
Противопожарна водопроводна инсталация от поцинковани тръби.

ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАЦИИ
Захранване на сградата е обезпечено от самостоятелно захранване, предвидено съгласно изискванията на EVN. Електрическите консуматори в сградата са захранвани от главно електромерно табло (ГЕТ), разположено на партера.

Апартаментни ел. табла скрито (вградено) над входните врати или странично на стената, на 200 мм от касата на вратата. Всички ап. табла са стандартни пластмасови, негорими, с прозрачна отваряема вратичка. Инсталацията от кабели СВТ. В апартаментите инсталацията с проводници тип ПВВМ, положени скрито под мазилките, а за изводите по таваните PVC тръби преди изливане на плочите.
Мълниезащитна и заземителна инсталации.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот