Новопостроена двуетажна къща с два гаража в село Драгижево


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Велико Търново / България

Етажност на сградата
2

Мазе
да

Спални
3

Бани
3


Площ на сградата
314 м²

Площ на парцела
2167 м²

Цена
  200 000Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Подове
Подове с теракот

Вътрешни стени
Вътрешна изолация, Стени - латекс

Отопление
Локално парно

Разстояния
200 км 200 км

Последна актуализация
17.05.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 200 км
  • Летище Varna (VAR): 200 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
  • Гледка към селото
  • Гледка към хълмове
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Локално парно
Административна информация за офертата

Имаме удоволствието да ви представим един напълно нов дом на степен шпакловка и замаска на тихо и спокойно място. Целият имот в 2167 кв. м., а самата къща е със застроена площ 199,95 кв. м. и РЗП 313,50 кв. м.
На първия етаж в къщата има антре с тоалетна, голяма и просторна всекидневна с хол и кухненски ъгъл с веранда, килер, помещение за дърва и парно, два гаража с немски ел. врати с термопанел и складово помещение.
На втория етаж се стига по вътрешни стълби с панорамен прозорец към три спални. Две от спалните са с обща баня и тоалетна, а третата спалня е с отделна баня и тоалетна, и още една тереаса. На етажа има мокро помещение.
Цялата къща е изградена с парно отопление като на първи етаж има и подово отопление, което е свързано с камина на дърва, отделно има и конвектори с термопомпа. Имотът разполага с два слънчеви колектора и 200 л. бойлер с топлообменник.
Дограмата е с троен стъклопакет в цвят орех, а керемидите и тухлите са керамични. За облицоването на всички прозорци, парапети и стълбището е използван врачански камък.
Един наистина качествен, модерен и практичен дом за Вашето семейство!
Имотът има акт 16 от декември 2019г.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Вижте още:
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във гр. Велико Търново, България Топ оферти във Велико Търново, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот