Ексклузивна 
агенция

3-етажна къща с озеленен двор и планинска гледка в с. Кокаляне до София


Тип имот
Къща

Местоположение
Кокаляне / България

Етажност на сградата
3

Паркоместа на открито
2

Гаражи
1


Площ на сградата
350 м²

Площ на парцела
679 м²

Цена
  269 000Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния
12 км 9 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 12 км
  • Магазин за хранителни стоки: 600 м
  • Спирка: 600 м
  • ЖП гара: 19 км
  • Болница: 2 км
  • Училище: 2 км

Представяме еднофамилна къща, която се намира в с. Кокаляне само на 6 км от Южната дъга на околовръстния път на град София.

Къщата е приблизително 360 кв.м, тя е реконструирана и изцяло реновирана през 2004 година. Тя е с прилежащо дворно място от около 679 кв.м, в което има закрит гараж със стая за инструменти, две открити паркоместа и добре поддържана градина.

Поради денивелацията на терена двора е решен на три нива в градините на различните нива има стари дървета и по-нови, които са засадени след покупката на къщата.
В двора има кладенец, от който се поливат растенията, както и пречиствателна биостанция, в която се разграждат отпадните води от домакинството и така пречистените води също се използват за поливане на декоративните растения.
В двора прилепена към къщата е веранда, която лятото се използва интензивно за прекарване времето на открито.

Къщата е с изградена хидрофорна система. Има топлоизолация 5 см, 5-камерна ПВЦ дограма с цвят „златен дъб“, с двоен стъклопакет, охранителна система тип СОТ. Отоплението е локално на всеки етаж има алуминиеви радиатори, в някои от баните лири. В две от помещенията има монтирани климатици.

Къщата е на три етажа:
Първият етаж е на кота 0, на терена на двора и е с обособен дневен тракт състоящ се от основната кухня, трапезария и дневна стая, мокро помещение, баня с тоалетна, котелно помещение и помещение за складиране на вещи. Настилката навсякъде е от теракот, стените са покрити с латекс, в банята с фаянс.

Вторият етаж има обособен дневен тракт състоящ се от помощна кухня, трапезария и дневна с двулицева камина със затворен цикъл на горене – френска камера. Камината е облицована с различен за всяка страна по вид и цвят естествен камък. Настилките тук са смесени от естествен дървен паркет и теракотни плочи, стените са покрити от части с тапет, от части с латекс. Осветлението е комбинирано по тавана – лунички по софита, полилей над трапезарната маса и аплици по стените в дневната част. Към този тракт има санитарен възел с настилка и облицовка от италиански плочки и малък но много функционален килер. На този етаж има една спалня с голяма самостоятелна баня с тоалетна, в която настилката е от теракота, облицовката е от фаянс, луксозна санитария.

Третият етаж се намират три други спални и дневна от която се осъществява достъпа до тях настилката на целия етаж е от естествен паркет. В главната (мастер) спалня има кресло, както и комплект съдържащ голям размер двойно легло, нощни шкафчета и голям шкаф за завивки. Стените са покрити с висококачествени тапети.

Към спалнята има мебелирана гардеробна през която се влиза в голяма баня с тоалетна, настилката в банята е от висококачествени италиански теракот а облицовката е от същата серия фаянс. В ъгъла на банята е разположена голяма двойна вана, която е на марката „Рoca“ на същата марка е и останалата санитария. Тавана на банята е от гипсокартонени плоскости с осветление от лунички. Другите две спални на етажа, разполагат с една обща баня с тоалетна, настилка теракота, облицовка фаянс. По-голямата от двете спални е обзаведена с двойно легло, две нощни шкафчета, гардероб и шкаф за съхранение на завивки.

Стълбището по което се стига до отделните етажи на къщата е облицовано от естествен камък. От третия етаж посредством вита стълба се достига до подпокривното пространство, където има голямо помещение предвидено за спалня, към него има гардеробна стая и голяма баня с душ кабина и тоалетна. Настилката в банята е от теракота а облицовката на стените от фаянс. Настилката в двете помещения е от естествен паркет, стените са покрити с латекс. Помещенията не са обзаведени.

Съвсем близо до имота има футболен стадион. Магазините за хранителни продукти също са на пешеходно разстояние. До тази част на селото се движи автобус № 1, който е част от софийски градски транспорт и посредством него за около 20 минути се стига до метростанция \"Цариградско шосе\". Районът разполага освен с много чист въздух, така и с детска градина, държавно основно училище, частно основно училище, минерални открити басейни, минерална санитарна баня (единственната в района на София), парк с нова детска площадка и множество хълмове и горички подходящи за разходки и пълноценно прекарано време на вън.


 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в с. Кокаляне, България Топ оферти в Кокаляне, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот