Ексклузивна 
агенция

Ексклузивен двустаен апартамент в непосредствена близост до Южен парк

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Двустаен апартамент

Местоположение
кв. Гоце Делчев / София / България

Етажност на сградата
6

Етаж
6

Мазе
да

Асансьор
да

Спални
1

Бани
1


Обща площ
77 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Подове
Подове с ламиниран паркет

Вътрешни стени
Вътрешна изолация, Стени – тапети

Разстояния
4.7 км 15.7 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 4.7 км
  • Летище Sofia (SOF): 15.7 км
Гледки от имота
  • Гледка към парк
  • Гледка към планината
Строителство
  • "Стара тухла"
  • Реставрирана сграда
Отопление
  • ТЕЦ

Имаме удоволствието да представим този модерен двустаен апартамент, намиращ се в най-предпочитаната част на кв. Гоце Делчев и в близост до Южен парк. Жилището е разположено на тихо и спокойно място в стара тухлена сграда с поддържани общи части и сменена входна врата с домофонна система. В близост се намира 104 ОУ "Захари Стоянов", 73 средно училище "Владислав Граматик", ДГ 43 "Талант", ДГ 7 "Детелина", магазини и хипермаркети, клонове на банки, ресторанти и т.н.

Жилището се намира на шести етаж в сграда с асансьор и е с площ от 77 кв.м.. Апартаментът е с топлоизолирана фасада, завършена с полимерна мазилка и изцяло подменена ел. и ВиК инсталация. Жилището е със следното изложение: изток, юг, запад и има отопление на ТЕЦ.

Разпределението на имота:
- входно антре;
- просторна спалня с тераса, от която половината част е остъклена;
- дневна с трапезария и кухненски бокс с излаз на втора тераса;
- баня с тоалетна.

Предимства на имота:
- функционално разпределение;
- тиха и спокойна локация на метри от Южен парк;
- лесен и бърз достъп до главни пътни артерии.

Жилището разполага с мазе с площ от 5 кв.м. Апартаментът е подходящ за живеене и инвестиция, както и предлага възможност за преустройство.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. София, България Топ оферти в София, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот