Тип имот
Апартаменти ново строителство
(Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Многостайни апартаменти, Офиси, Магазини, Салони за красота, Фитнеси и спортни центрове, Търговски имоти, Зъболекарски кабинети, Медицински центрове, Паркоместа, Мазета)


Местоположение
кв. Люлин 5 / София / България
 

Етажност на сградата
8

Асансьор
да

Спални
1, 2, 3

Паркоместа на открито
105

 

Площи на жилищата
56.84 м² - 122.89 м²

РЗП на сградата/сградите
9634 м²

Състояние
Предварителни продажби

Планирано начало
Март 2021

Очаквано завършване
Февруари 2023
Арх. планове

Ценова листа
  48 654 – 117 500
750 €/м² – 962 €/м²

Без комисиона от купувача

ЦЕНОВА ЛИСТА

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.


Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
ТЕЦ

Климатик
Климатици инверторни

Разстояния
450 км 6 км 77 км 16 км 1.7 км

Последна актуализация
28.02.2021 г.

Брой запитвания
13 бр. (за последните 30 дни)

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Морето: 450 км
 • Планински лифт: 77 км
 • Център на града: 6 км
 • Летище Sofia (SOF): 16 км
 • Магазин за хранителни стоки: 200 м
 • Спирка: 10 м
 • ЖП гара: 7.7 км
 • Болница: 650 м
 • Училище: 500 м
Гледки от имота
 • Гледка към вътрешен двор
 • Гледка към града
 • Гледка към планината
 • Гледка към поляни
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Отопление
 • ТЕЦ
Климатизация
 • Климатици инверторни
Административна информация за офертата

• Ексклузивна оферта! Atlantis Barcode - пореден проект на реномирана строително-предприемаческа компания;
• Комплекс с модерна визия и изчистени архитектурни форми;
• Подходящ както за живеене, така и за инвестиция;
• Минимални разходи за поддръжка, дълговечност на сградата;
• Немско качество, осигурено от първокласни подизпълнители с над 20-годишен опит в строителството на жилищни сгради;
• Перфектно оптимизирани жилища с удобни разпределения;
• Търговски площи (105 - 132 кв.м) на булевард с голям човекопоток;
• Промо цени на стартa!
• Паркоместа от 7 000 евро!
• Старт на строителството – март 2021-ва год., а завършването е планирано за февруари 2023-та год.;
• БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!
• Осигурено кредитиране на преференциални условия за наши клиенти от SUPER CREDIT!


"Atlantis Barcode“ е модерен комплекс с апартаменти и търговски обекти, ситуиран в един от уредените квартали в София – "Люлин-5". Комплексът се намира на комуникативно място на булевард "д-р Петър Дертлиев“, срещу блок 540, в непосредствена близост до кръстовището с булевард „Панчо Владигеров“ и магазин Lidl. Непосредствено пред комплекса има спирки на градски транспорт, а достъпът до метростанция „Люлин“ и Околовръстен път на София е в рамките на няколко минути. Наблизо са разположени супермаркетите Billa и Lidl, автоуслуги, сервизи, бензиностанции, разнообразие от магазини, пазар, училища и детски градини, големи зелени площи, болница, фитнес и заведения.

Архитектурни решения и удобства на сградите
Сградата е проектирана в съответствие със съвременните тенденции за здравословна среда, като съчетава трите основни елемента: комфорт и уют на дома с функционални разпределения, детайлно зониране и озеленяване на парковите пространства и акцентиране върху гледката към Витоша.

Създадена е модерна контрастна визия в динамично редуване на светло и тъмно, символизиращи динамиката на градския живот със спокойствието на парковата зона с гледка към Витоша.

Сградата следва съвременните тенденции за качество, автоматизация и иновативни решения. Разработени са елементи на градски дизайн, огради и входни врати, в съответствие с цялостната концепция за визията на сградата. Приложени са иновативни технологии за електрически зарядни станции, домофонни системи, използване на дъждовната вода, поливни системи за парковите пространства и др.

Пространствена структура и изпълнение на сградите
Комплексът се състои от 2 сгради А и В, с общо 92 апартамента (двустайни, тристайни и четиристайни) с максимално благоприятни изложения и гледки към Витоша и града.

Разпределенията са функционални, съобразени с всички нужди на бъдещите си обитатели.

Апартаментите се предават в степен на завършеност по БДС (на шпакловка и замазка), с 5-камерна PVC дограма REHAU със стъклопакет 4 сезона, външни блиндирани врати със секретен заключващ механизъм, които са включени в цената на всяко жилище.

Към всеки апартамент принадлежи мазе в сутерена.

На партерното ниво са разположени 7 търговски помещения, 1 апартамент със собствена градина, както и 105 паркоместа /част, от които покрити/.

Търговските помещения от 105 кв.м до 132 кв.м. са отлично позиционирани на булевард с голям човекопоток. Всяко помещение разполага с голяма търговска зона, отделен склад /извън посочената площ/, санитарен възел и високи тавани.

Жилищният вход към сградите е заобиколен от асиметрични зелени площи с места за отдих, елегантно вписващи се в зоните с растения. Вертикалната планировка е проектирана в хармония с фасадното формообразуване.

Сградите са с луксозни общи части с нисък процент - под 13% и тихи електрически асансьори предназначени за 6 лица.
Отоплението е на ТЕЦ с хоризонтална инсталация.

Инвеститор
Строително-предприемаческа компания "Атлантис България Холдинг" е с над 25 години опит в изграждането на жилищни, търговски и обществени обекти по южното Черноморие. Реализираните до момента сгради са с над 86 000 кв.м площ и над 9 000 кв.м. обществено обслужване.

"Атлантис България Холдинг" е отличен с награда „Инвеститор на годината за България за 2018-та година“, номиниран за награда "Фасада на годината" за 2019-та година и спечелил награда за "Сграда на годината" за 2020та година.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Вижте още:
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Видео

Архитектурни планове

Ще Ви бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямате инсталирано такова, можете да свалите Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 8.38 MB)

 Изтеглете план  1

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 8.34 MB)

 Изтеглете план  2

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 8.32 MB)

 Изтеглете план  3

Ценова листа

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Обзавеждане

Осигурени са изключително изгодни цени и за довършителни работи и обзавеждане по поръчка от FURNISH.BG, която може да достави всички нужни мебели, бяла и черна техника на преференциални цени с отстъпки до 20% от каталожните цени.

Технически характеристики


 • Тухлена зидария тип: Porotherm
 • Фасада: 15см откъм булевард и 10см топлоизолационна система Baumit, плюс частични елементи от Etalbond.
 • Вътрешни мазилки в апартаменти: гипсова мазилка Baumit Racio 1000, варо-циментова мазилка Baumit MPI25
 • Остъкляване: 5-камерна PVC дограма REHAU със стъклопакет 4 сезона
 • Покрив: Неизползваем плосък покрив – топлоизолация XPS, пароизолация и два пласта битумна хидроизолация
 • Асансьори: комфортни и тихи електрически асансьори предназначени за 6 лица, тип Uniken-Orona
 • Нисък процент общи части — под 13%
 • Eлектро инсталация:
  - Силнотокова инсталация с апартаментни табла по проект
  - Слаботокова инсталация с домофонна система и допълнителна окабелителна система за смарт-контрол
 • Външни блиндирани врати със секретен заключващ механизъм и брави
 • Отопление – ТЕЦ с хоризонтална инсталация

Схема на плащане


 • 2000 евро депозит (стоп-капаро) за резервация на 2-стаен апартамент, 3000 евро депозит (стоп-капаро) за 3-стаен апартамент и 4000 евро депозит за 4-стаен апартамент. Подписва се депозитно споразумение с ангажимент за подписване на предварителен договор за покупко-продажба;
 • 20% минус стоп-капарото при първа копка. Подписва се предварителен договор;
 • 20% при достигнат трети етаж над земята;
 • 20% при готов груб строеж (Акт 14);
 • 20% при завършена фасада и поставена дограма;
 • 10% при завършване на сградата (Акт 15);
 • 10% при нотариално прехвърляне собствеността на имота.

Нашите топ оферти за продажба в София, България Топ оферти в София, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот
Архитектурни планове

Ще Ви бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямате инсталирано такова, можете да свалите Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 8.38 MB)

 Изтеглете план  1

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 8.34 MB)

 Изтеглете план  2

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 8.32 MB)

 Изтеглете план  3