Аристократичен имот за продажба до бул. "Витоша"

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Четиристаен апартамент

Местоположение
кв. Център / София / България

Етажност на сградата
4

Етаж
4

Спални
2

Бани
2

Паркоместа на открито
1


Обща площ
137 м²

Цена
  335 000
  2 445 €/м²Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
Климатици / ТЕЦ

Разстояния
12 км 15 км 100 м

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Планински лифт: 12 км
  • Летище : 15 км
  • Магазин за хранителни стоки: 100 м
  • Спирка: 200 м
  • ЖП гара: 4 км
  • Болница: 3 км
  • Училище: 1 км
Строителство
  • "Стара тухла"
Отопление
  • Климатици
  • ТЕЦ

Предлагаме Ви аристократичен имот в ТОП център на столицата - на метри от бул. "Витоша". Сградата е с реновирани и освежени общи части.

Апартаментът е 4- стаен мезонет, изключително светъл и просторен, с изложение юг - север, който е отдаван под наем, поради ключовото си местоположение и е много подходящ за закупуване с тази цел. Реставрирани прозорци, подови настилки, сменени са всички щрангове и комуникации.

Състои се от хол със светла вестибюлна част, две стаи, светъл кухненски бокс, 2 бани с тоалетна + тоалетна. Стая на ниво 2 - 19м2.
Към имота има високо мазе 17м2. ТЕЦ, климатици, домофон.

Подходящ за кантора, офис, представителство или за живеене. Има паркомясто във вътрешен двор с автоматична врата.
Отличен за инвестиция!

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. София, България Топ оферти в София, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот