Само за
частни лица!

Едностаен апартамент за продажба в гр. Банско


Тип имот
Едностаен апартамент

Местоположение
ул. Цар Симеон / Банско / България

Етаж
1

Бани
1


Обща площ
22.74 м²

Цена
  9 995
  440 €/м²Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
110 км

Последна актуализация
20.04.2019 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 110 км
Административна информация за офертата

Описателният текст на този имот е генериран от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер! Описанието е генерирано от автоматичен софтуер и са възможни неточности. Моля, свържете се с нашия брокер за точна информация!
Напълно обзаведен с невероятна гледка към планината !!

Сапфир Резидънс е престижен комплекс, разположен в ски курорта Банско. Той е проектиран в местния архитектурен стил и се състои от четири сгради и спортен център, всички разположени в прекрасен вътрешен двор. Комплексът е затворен комплекс с достъп, който се контролира само за собствениците и гостите.
В
Предлаганият апартамент е нов и никога не е бил използван.Той се състои от всекидневна / спалня с отворен план и кухня, оборудвана с всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна. Дневната е с ламиниран паркет и е напълно декорирана
В
Има напълно облицована с плочки баня и балкон с гранитогрес и прекрасна гледка към планината. Телефон, кабелна телевизия, интернет връзка, сигурна входна врата и топлоизолация са стандартни и има централно отопление
В
Комплекс Sapphire Residence разполага с много съоръжения. Дворът е разположен в красиви градини с електрическо осветление и паркоместа, а в отделна сграда са разположени спа и спортен център. Удобствата включват:
В


Рецепция


Асансьори


Ски депо

Кафене

Магазини


Басейн


Озеленени градини


Спортен център


Управление на наеми


Екип за управление и поддръжка

Подземен паркинг


Банско е очарователно, приветливо и приветливо, а комплексът е в близост до станцията на ски лифта и центъра на града, където има разнообразие от магазини, кафенета, барове и ресторанти с широка гама от кулинарни изкушения, подходящи за всеки.
В
Курортът е все по-популярна дестинация за скиори от всички националности и се гордее с модерни съоръжения, които се подобряват през цялото време. нови курсове.
В
Банско е идеалното място за ваканционен дом с потенциал за отдаване под наем за цялата година. Продава имот в Банско България, напълно обзаведен с прекрасна гледка към планината !!
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Банско, България Топ оферти в Банско, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот