Само за
частни лица!

Едностаен апартамент за продажба в гр. Банско


Тип имот
Едностаен апартамент

Местоположение
ул. Цар Симеон / Банско / България

Етаж
1

Бани
1


Обща площ
22.74 м²

Цена
  12 000
  528 €/м²Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
110 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 110 км
Напълно обзаведен с невероятна гледка към планината !!

Сапфир Резидънс е престижен комплекс, разположен в ски курорта Банско. Той е проектиран в местния архитектурен стил и се състои от четири сгради и спортен център, всички разположени в прекрасен вътрешен двор. Комплексът е затворен комплекс с достъп, който се контролира само за собствениците и гостите.
В
Предлаганият апартамент е нов и никога не е бил използван.Той се състои от всекидневна / спалня с отворен план и кухня, оборудвана с всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна. Дневната е с ламиниран паркет и е напълно декорирана
В
Има напълно облицована с плочки баня и балкон с гранитогрес и прекрасна гледка към планината. Телефон, кабелна телевизия, интернет връзка, сигурна входна врата и топлоизолация са стандартни и има централно отопление
В
Комплекс Sapphire Residence разполага с много съоръжения. Дворът е разположен в красиви градини с електрическо осветление и паркоместа, а в отделна сграда са разположени спа и спортен център. Удобствата включват:
В


Рецепция


Асансьори


Ски депо

Кафене

Магазини


Басейн


Озеленени градини


Спортен център


Управление на наеми


Екип за управление и поддръжка

Подземен паркинг


Банско е очарователно, приветливо и приветливо, а комплексът е в близост до станцията на ски лифта и центъра на града, където има разнообразие от магазини, кафенета, барове и ресторанти с широка гама от кулинарни изкушения, подходящи за всеки.
В
Курортът е все по-популярна дестинация за скиори от всички националности и се гордее с модерни съоръжения, които се подобряват през цялото време. нови курсове.
В
Банско е идеалното място за ваканционен дом с потенциал за отдаване под наем за цялата година. Продава имот в Банско България, напълно обзаведен с прекрасна гледка към планината !!
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Банско, България Топ оферти в Банско, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот