Само за
частни лица!

Апартамент за продажба в гр. Банско


Тип имот
Апартаменти ново строителство

Местоположение
ул. Глазне / Банско / България

Етаж
1

Бани
1


Обща площ
29.11 м²

Цена
  12 890
  443 €/м²Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
160 км

Последна актуализация
20.04.2019 г.

Брой запитвания
1 бр. (за последните 30 дни)

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 160 км
Административна информация за офертата

Описателният текст на този имот е генериран от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер! Описанието е генерирано от автоматичен софтуер и са възможни неточности. Моля, свържете се с нашия брокер за точна информация!
Много добра стойност за парите !!

В
Комплекс Northern Star се намира на площ от 700 м, в южната част на Банско - най-съвременния ски курорт в България. Разположен е в Стария град на Банско, на по-малко от 100 метра от първата станция на кабинковия лифт и предлага прекрасна гледка към Рила, Пирин и Родопите.
В
Това студио се намира на първия етаж на комплекса и включва всекидневна / спална зона с отворен план, кухня с трапезария и напълно оборудвана баня. Апартаментът е необзаведен, оставя се празно платно, за да може новият собственик да постави върху него личен печат.
В
Комплексът включва:
В
• Рецепция
• 24-часова охрана
• Ресторант и бар
• Център за отдих
• Кафе-бар
• Сауна, горещ спа и джакузи
• Ски гардероби
• Подземни гаражи
• Асансьори от гаража за всички етажи В
В
В комплекса ресторантът и барът са идеални за вечерни развлечения, но в центъра на Банско има разнообразие от ресторанти и барове, подходящи за всеки вкус. Има и голямо разнообразие от магазини за всичко, от което се нуждаете.
В
Банско е най-добрият и модерен ски център на всички български ски курорти. Градът се намира в близост до река Глазне в североизточния подножието на Пирин, точно под най-високата и най-красивата част на планината и през последните няколко години този курорт е подложен на огромен инвестиционен процес с нови хотели и курорти. конструиран.
В
Банско се превърна в любима ски и сноуборд дестинация, благодарение на изключителните ски съоръжения, съчетани с уникалната архитектура и история. През пролетните и летните месеци има съоръжения за планинско ходене, голф и колоездене. Намира се само на 160 км от София и на 6 км от Разлог.
В
Този луксозен апартамент е идеален за целогодишно ползване, отлични удобства на място и непосредствена близост до всички услуги. Наемането на мениджмънт е на разположение, което прави този голям инвестиционен шанс да не бъде пропуснат !! Недвижими имоти в България Продава имот в България
В
В

, Много добра стойност за парите !!
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Банско, България Топ оферти в Банско, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот