Само за
частни лица!

Двустаен апартамент за продажба в гр. Банско


Тип имот
Двустаен апартамент

Местоположение
ул. Цар Симеон / Банско / България

Етаж
5

Спални
1

Бани
1


Обща площ
58 м²

Цена
  15 600
  269 €/м²Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
1 км 170 км

Последна актуализация
09.03.2020 г.

Брой запитвания
2 бр. (за последните 30 дни)

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 1 км
  • Летище Sofia (SOF): 170 км
Административна информация за офертата

Описателният текст на този имот е генериран от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер! Описанието е генерирано от автоматичен софтуер и са възможни неточности. Моля, свържете се с нашия брокер за точна информация!

Мезонет в тиха част на града с прекрасна гледка към планината. Редовен автобусен транспорт до кабинковия лифт и 5 минути пеша от барове и ресторанти
Сапфир Резидънс е комплекс от затворен тип, разположен в тих ъгъл на красивия ски курорт в Банско, сгушен сред гората и ледените планини на Вихрен. Комплексът се състои от четири сгради плюс спортен център, разположен в красив двор от красиви осветени градини. Сапфир Резидънс е проектиран и построен в местния архитектурен стил и разполага с много съоръжения. В Апартамент в Имот Този мезонет се намира на пети етаж и е с площ 58 кв.м. Състои се от входно антре с много вградени складови помещения. Зала за хранене и кухненски бокс. Една двойна спалня. Една баня. Отделен балкон, от който се открива зашеметяваща гледка към града и величествените планини на Пирин. Закрит плувен басейн / сауна и ресторантски комплекс на партерния етаж, който скоро ще бъде отворен за гости Удобно разположен за редовен евтин автобус до кабинковия лифт Апартаментът е в много добро състояние, тъй като е бил използван само два пъти от настоящите собственици. трае почти шест месеца в годината и много посетители идват в Банско по друго време на годината, за да се насладят на разходки, риболов, планинско колоездене и планинско катерене.Това е добра инвестиция или за ваша собствена употреба или за пускане на пазара под наем !! , Пентхаус апартамент i n тиха част на града с прекрасна гледка към планината. Редовен автобусен транспорт до кабинковия лифт и 5 минути пеша от барове и ресторанти
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Банско, България Топ оферти в Банско, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот