Само за
частни лица!

Тристаен апартамент за продажба в гр. Благоевград


Тип имот
Тристаен апартамент

Местоположение
ул. Иван Михайлов / Благоевград / България

Етаж
3

Спални
2

Бани
2


Обща площ
100 м²

Цена
  75 000
  750 €/м²Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
160 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 160 км

Описателният текст на този имот е генериран от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Хотел Мурите Клуб бивш Уайт Фър Валей е едно от най-красивите събития в Разложката котловина близо до ски курорта Банско. Той е завършен през 2009 г. и се състои от 4 тематични сгради Азалия, Орхидея, Камелия и Жасмин. Комплексът е отворен целогодишно, като посреща туристи за ски, сноуборд, голф, риболов, лов и почистване на спа почивки. Предлаганият апартамент се намира на третия етаж на сграда Камелия и е обзаведен по много висок стандарт. Разполага с 100 кв. М жилищна площ и се състои от голям хол с трапезария, оборудвана кухня, 2 двойни спални и 2 бани. Апартаментът разполага със самостоятелен балкон с красива гледка към планината. Удобствата в комплекса включват: Рецепция и 24 часова охранаLuxury Спа и уелнес център 20 м закрит плувен басейнОтгорещ открит басейн Голям открит плувен басейн Консиерж обслужване Ресторант и бар Камина Озеленена Централна градинаВики-интернет в целия курортТуристическа автобусна линия до ски лифтовете Комплексът се намира в рамките на Национален парк Пирин и е идеален за зимен и летен имот. Ian Woosnam шампионското голф игрище е наблизо, правейки това фантастична атракция за голфърите през топлите месеци. В региона са вложени огромни финансови инвестиции в полза на всички купувачи в този красив ски и спа курорт. Голям комплекс с отличен потенциал за отдаване под наем! Ако искате да закупите имот в чужбина или да продадете имот в чужбина, моля свържете се с Суперимоти днес
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Благоевград, България Топ оферти в Благоевград, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот