Ексклузивна 
агенция

Двустайно жилище в комплекс "Витоша Вю"


Тип имот - Всички
Двустаен апартамент
(Апартамент, Двустаен апартамент)


Местоположение
кв. Кръстова вада / София / България

Етажност на сградата
7

Асансьор
да

Спални
1

Бани
1

Площ на тераса
30 м²

Обща площ
91.35 м²

Общи части
7 м²

Застроена площ
84.35 м²

Цена
  85 000
  930 €/м²Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
Климатици / Парно на газ

Климатик
Климатизация

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
 • Гледка към планината
Строителство
 • Високи тавани (над 2.85 м)
Отопление
 • Климатици
 • Парно на газ
Климатизация
 • Климатизация

Двустайно жилище с двор – градина до бул. Черни Връх в комплекс „Витоша Вю” с разрешение за ползване от Юни 2019 год. Комплексът е ситуиран в квартал „Кръстова вада“, застроен предимно с нови сгради. В непосредствена близост се намират МОЛ Парадайс, множество спортни центрове. Основни пътни артерии са бул. Черни връх и Околовръстен път.
Изградена е инсталация за газово котле, също така е изградена и инсталация за монтаж на климатици.

Жилището е заема партерен етаж в сграда на седем етажа с асансьор. Изложението е изцяло южно. Имотът разполага със самостоятелен двор-градина с площ от 30 кв.м. и мазе с площ от 3,42 кв.м. Предлага се със степен на завършеност: шпакловка и мазилка.

Апартаментът е със застроена площ от 54,08 кв.м., предлага се без обзавеждане с монтирани ключове и контакти, изградени инсталации за кабелна телевизия, домофон и интернет. Монтирана е петкамерна дограма „Kommerling. Помещенията са със светла височина от 2,80 м. ”. Разпределението на пространството е следното:
 • Входно антре;
 • Дневна с трапезария и кухненски бокс ;
 • Баня с тоалетна;
 • Спалня;
 • Мокро помещение;
 • Двор – градина.

Паркирането се осъществява свободно в зони около сградата.

Квартал „Кръстова вада“ в последните години се превърна в предпочитан квартал в София. Близостта му до множество търговски центрове, големи търговски вериги, медицински центрове, спортни центрове го правят идеален за живот в градски условия. Транспортните връзки са отлични, на минути се намира метростанция Витоша. Булевард Черни Връх дава възможност за бърз достъп до централните части на столицата, а Околовръстен път свързва града с периферните квартали.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. София, България Топ оферти в София, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"