Голям парцел за продажба в уникалния комплекс Св. Стефан в Банкя


Тип имот - Всички
Парцел в регулация

Местоположение
Банкя / България

Обща площ
1405 м²

Цена
  154 550
  110 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
15 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 15 км
Гледки от имота
  • Гледка към града

Предлагаме на вашето внимание топ парцел в елитният квартал Свети Стефан в Банкя - уникален комплекс, замислен и осъществен с визия за бъдещето, с перфектна инфраструктура, добре поддържани общи части, красива архитектура и много удобен целогодишен достъп през бул. Варна. В цената на парцела са включени и всички партиди - ток, вода и газ, канализация. Чисто нов асфалтов път се проектира и завършва и в момента. Малко късче от красивата Банкя, което да приюти вашия мечтан дом, така, както само Вие го желаете...


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Банкя, България Топ оферти в Банкя, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"