Жилище с ТОП локация в град Пловдив


Тип имот - Всички
Двустаен апартамент

Местоположение
кв. Център / Пловдив / България

Етажност на сградата
5

Етаж
2

Спални
1

Бани
1

Паркоместа на открито
1


Обща площ
70 м²

Цена
  83 700
  1 196 €/м²

Без комисиона от купувача


Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Вътрешни стени
Стени - латекс

Отопление
Електрически конвектори / Електрически печки / Климатици

Разстояния
2 км 13 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 2 км
  • Летище : 13 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Строителство
  • Високи тавани (над 2.85 м)
  • Тухла
Отопление
  • Електрически конвектори
  • Електрически печки
  • Климатици

Луксозна многофамилна жилищна сграда в подножието на южния склон на хълма на освободителите Природен резерват Бунарджик.
Локацията предлага добра комуникативност и лесен автомобилен и пешеходен достъп.Съчетава паркова и търговска среда.
В близост до сградата е новият Мол Марково Тепе има изградени детски градини средни и основни училища.
Сградата е проектирана в изпълнение най-високите стандарти,като максимално са използвани природните дадености на парк Бунардик и град Пловдив.

Детайли:
Височина на апартаментите - до 2,80 метра;
сертифициран звукоизолационен детайл на фирмата „Wienerberger“ по границата на всеки апартамент, включително и тази към етажния коридор;
покривна топлоизолация – каменна вата – 15 см;
покривна PVC хидроизолация – Sikaplan.

Останали са двустайни и тристайни апартаменти в сграда. Жилищата ще бъдат завършени с гранитогрес, блиндирани луксозни врати.
Намира се в един от най-предпочитаните райони на Пловдив в близост до училища, спирки, хранителни магазини, паркове и много др.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Пловдив, България Топ оферти в Пловдив, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"