Урегулиран парцел с панорамни гледки в Банкя, до яз. Михайлово


Тип имот - Всички
Парцел в регулация

Местоположение
Банкя / България

Обща площ
606 м²

Цена
  35 900
  59 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

Урегулиран парцел в близост до язовир Михайлово, в близост до улица Градомански път, между кварталите Градоман и Михайлово, в изцяло урегулиран нов район за развитие на Банкя, една прекрасна местност в края на Алеята на здравето, със спиращи дъха гледки към столицата, Софийското поле, Витоша и цяла Банкя. Инфраструктурата все още не е изцяло завършена, пътят е чакълиран ( с достъп и през Градоман, и през Михайлово), водата минава съвсем наблизо, има и нов трафопост за района. Тук е много красиво, спокойно и с перспектива да се превърне в много желано място за живеене, с лесен достъп до София, а толкова далеч от влудяващия ритъм на града. За истински ценители на качествени локации...

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Банкя, България Топ оферти в Банкя, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"