Жилищен комплекс с елегантна архитектура до парк и Мол Пловдив


Тип имот
Апартаменти ново строителство
(Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Многостайни апартаменти)


Местоположение
кв. Христо Смирненски / Пловдив / България
 

Етажност на сградата
7

Асансьор
да

Спални
2-3

 

Площи на жилищата
119 м² - 248 м²
Арх. планове

Цена
Цена по запитване


Без комисиона от купувача


 

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.


Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
ТЕЦ

Прозорци
PVC дограма

Разстояния
3 км 17 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 3 км
  • Летище Plovdiv (PDV): 17 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към парк
  • Гледка към планината
  • Гледка към хълмове
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • ТЕЦ

Предлагаме разнообразие от апартаменти в нов жилищен комплекс в атрактивния и зелен квартал на Пловдив - „Отдих и култура”. С АКТ 14!

Комплексът от затворен тип има удобно местоположение до Mall Plovdiv, детски центрове, детски площадки, училища и хубава детска градина. Недалеч е Гребната база, а на 10 минути пеша има тенис кортове, велоалеи и футболни игрища.

Кварталът има изградена нова инфраструктура, поддържани паркове, наблизо е и тепето „Младежки хълм“.

За продажба се предлагат разнообразни двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти.
Апартаментите са просторни и светли, с високи тавани – 2.85 м светла височина и функционални разпределния на пространствата.
Жилищата са с гледки към вътрешна градина, близкият парк и тепето.

Апартаментите се предлагат без обзавеждане, като могат да бъдат обзаведени според вкуса и бюджета на бъдещите собственици.

Удобства на комплекса:
• голяма богато озеленена градина с широколистни и иглолистни растения;
• места за отдих, кътове за игра и детски площадки;
• екип за поддръжка на общите части и градината;
• контролиран достъп и видеонаблюдение;
• подземен паркинг и гаражи.

Екстериорът на сградата, както и интериорът на общите части са с изчистени и прави геометрични форми, които придават елегантност.
Декорираните фасади от HPL са решени в светли, земни тонове.

Проектирани са лоджии за засенчване на силно осветените фасади, а издадените остъклени части служат за привличането на повече светлина. На югоизточните страни на сградите са разположени обширни тераси с гледки към тепето Младежки хълм и към Родопите. Северната част е с изглед към парк „Отдих и култура”.

Апартаментите са разположени на 7 жилищни етажа. На партер и сутерен има гаражи и паркоместа (общо 117), достъпни чрез автомобилна рампа. Осигурени са и топли връзки към двете жилищни сгради. В близост до тях има 7 места за паркиране за хора с увреждания.

На партера са предвидени 36 единични и двойни гаражи за общо 57 автомобила с прилежащи обслужващи помещения към тях. Проектирани са и паркоместа за електромобили.
На партерно ниво и на ниво сутерен има велосипедни стойки.

Строително-предприемаческата компания има впечатляващи, успешно реализирани жилищни проекти в български градове и по Черноморието. Проектите на компанията се отличават със съвременна архитектура и дизайн, просторни функционални жилища, качествено строителство и модерна инфраструктура.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 4.27 MB)

 Изтегли план  1

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Пловдив, България Топ оферти в Пловдив, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот
Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 4.27 MB)

 Изтегли план  1