Само за
частни лица!

Двустаен апартамент в комплекс в кв. Витоша

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот - Всички
Двустаен апартамент

Местоположение
кв. Витоша / София / България

Етажност на сградата
4

Етаж
3

Спални
1

Бани
1


Обща площ
55 м²

Общи части
9 м²

Застроена площ
46 м²

Цена
  64 499
  1 173 €/м²Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
Парно на газ

Разстояния
5 км 18.6 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 5 км
  • Летище : 18.6 км
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към града
  • Гледка към планината
Отопление
  • Парно на газ

Предлагаме за продажба двустаен апартамент, намиращ се в кв. "Витоша", комплекс "Сити Жарден". Имотът предлага комуникативна локация благодарение на бързата връзка с центъра. В близост са разположени булевардите „Симеоновско шосе”, „Черни връх” и Околовръстен път.

Детайли:
Площ: 55 кв.м.; Застроена площ: 46 кв.м.;
Конструкция: Тухла;
Година на строеж: 2009 год.;
Етажност: 3/4;
Към момента жилището е еднопространствено, но лесно може да се обособи на двустайно.

Разпределение:
- коридор;
- хол с кухненски бокс;
- спалня ;
- баня с тоалетна;
- два балкона;
- мазе;

Апартаментът гледа към вътрешния двор и Витоша. Жива охрана 24 часа, контролиран достъп, видео наблюдение. Детски център, детска площадка, фитнес и два хранителни магазина в комплекса. Възможност за допълнително закупуване на парко място или наемане на такова.

Степен на завършеност: БДС. Дограмата е PVC , настилките на ламинат и теракот;
Има възможност за наемане на партерен гараж;
Отопление: Газ;
Изложение: изток/юг;

Сградата е разположена в един от най-спокойните и зелени квартали в столицата - кв. "Витоша". Районът е разположен в подножието на планината и предлага красиви гледки към планината, като същевременно е в непосредствена близост до динамиката на града.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. София, България Топ оферти в София, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"