Ексклузивна 
агенция

"Астра" - Люлин 8: нови жилища директно до метростанция и спирки


Тип имот
Апартаменти ново строителство
(Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Многостайни апартаменти, Мезонети)


Местоположение
кв. Люлин 8 / София / България
 

Етажност на сградата
5

Етаж
1,5

Спални
1,3

Бани
1

Паркоместа на открито
21

 

Площи на жилищата
35.92 м² - 80.14 м²

РЗП на сградата/сградите
1960 м²
Арх. планове

Ценова листа
  33 408 – 74 535
930 €/м²ЦЕНОВА ЛИСТА

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.


Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
ТЕЦ

Климатик
Климатизация

Разстояния
7.5 км 16 км 17 км 100 м

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Планински лифт: 16 км
 • Център на града: 7.5 км
 • Летище Sofia (SOF): 17 км
 • Магазин за хранителни стоки: 100 м
 • Спирка: 100 м
Гледки от имота
 • Гледка към гора
 • Гледка към града
 • Гледка към парк
 • Гледка към планината
 • Гледка към ски писта
 • Гледка към хълмове
Отопление
 • ТЕЦ
Климатизация
 • Климатизация

Предлагаме за продажба имоти в един от най-модерните и красиви жилищни проекти в Люлин - "Астра – Люлин 8" . Тази новострояща се сграда с функционални апартаменти и търговски обекти се намира в кв. "Люлин-8", в непосредствена близост до метростанция "Люлин", на една ръка разстояние от детски градини, училища, пазар, ресторанти, както и големи вериги магазини.

Проектът представлява бутикова сграда с луксозно изпълнени общи части. Нивата на сградата включват: сутерен с подземни паркоместа и складови помещения, партер с магазини и гаражи и 6 жилищни етажа. Асансьорът ще е от най-висок клас, марка Izamet.

Сградата ще бъде изградена в съответствие с най-новите стандарти за качество. Зидарията ще бъде изпълнена с висококачествени тухли, а топло и хидроизолационните покрития на фасадата ще бъдат извършени с пакет от лидерите на световния пазар - "Баумит" и "Аустротерм". Самата фасада ще се откроява с модерна визия с използване на декоративен камък и минерална мазилка.

Местоположението на проекта е изключително комуникативно – само на няколко крачки от сградата има спирки на трамваи, автобуси, тролейбуси, метростанция, супермаркетите Billa, Фантастико и Технополис, автоуслуги, сервизи, бензиностанции, разнообразие от магазини, училища, детски градини, зелени площи, банки и заведения.

Възползвай се от изключително изгодни цени, валидни само преди старта на строителството! Имотите се предлагат без комисиона за купувача! За повече информация се свържи с отговорния брокер за тази оферта.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 4.47 MB)

 Изтегли план  1

Ценова листа

Ценова листа за свободните апартаменти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Технически характеристики

Сградата е бутикова и притежава луксозно завършени общи части, в т.ч.: модерна фасада с минерална мазилка и декоративен камък, луксозни стълбища и стълбищни площадки, асансьор Izamet – най-висок клас за 6 лица. Зидарията се изпълнява с висококачествени тухли. Топло и хидроизолационните покрития на фасадата се изпълняват с пакет от лидерите в топло и шумоизолационните пакети, а именно Баумит и Аустротерм.

Архитектура

Концепцията на сградата се отличава с елегантна архитектура, характерни детайли и високо качество на изпълнение. Нивата на сградата включват: сутерен с подземни паркоместа и складови помещения, партер с магазини и гаражи и шест жилищни етажа.

СХЕМИ ЗА ПЛАЩАНЕ:

Стандартна


 • Резервационен депозит: 1000 Евро на помещение. Подписва се депозитно споразумение с ангажимент за подписване на предварителен договор за покупко-продажба при откриването на строителната линия;
 • 30% минус стоп-капарото при подписване на предварителен договор;
 • 20% при изливане на трета плоча над земята(кота +9 м.);
 • 20% при готов груб строеж, с поставен покрив и изградена зидария (Акт 14);
 • 20% при поставена дограма и фасада;
 • 10% при нотариално прехвърляне собствеността на имота;

Отстъпка 2% от продажна цена

 • 30% минус стоп-капарото при подписване на предварителен договор;
 • 40% при готов груб строеж, с поставен покрив и изградена зидария (Акт 14);
 • 30% при нотариално прехвърляне собствеността на имота;

Отстъпка 5% от продажната цена

 • 90% минус стоп-капарото при подписване на предварителен договор;
 • 10% при нотариално прехвърляне собствеността на имота;

Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот
Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 4.47 MB)

 Изтегли план  1