Парцел в регулация с перфектна локация в кв. Виница


Тип имот - Всички
Парцел в регулация

Местоположение
кв. Виница / Варна / България

Обща площ
508 м²

Цена
  65 000
  128 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
3 км 8 км 12 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 3 км
  • Център на града: 8 км
  • Летище : 12 км
Гледки от имота
  • Гледка към парк

Продаваме урегулиран парцел с площ 508 кв.м. до централната част на кв. Виница. Изключително добра локация в близост до магазини, спирка на градски транспорт, заведения, поща, банкови офиси, училище, детска градина и др.

В момента в имота има малка стара къща с партиди за ток и вода, а централната канализция е на границата му и може лесно да се вклучи.

Равен парцел с правоъгълна форма и лице на асфалтов път. Много подходящ за построяването на фамилна къща или малка кооперация.

В ПУП КИНТ 1.2, плътност 40%, кота корниз 10 метра.

Консултантът по тази оферта има над 15 години стаж в областа на недвижимите имоти и е специализиран в предлагането на парцели за жилищно, курортно и вилно строителство.За повече актуални оферти в района се свържете с нас .

Избраният от вас имот ще бъде обстойно прегледан документално от нашия Юридически отдел.

Ние ще бъдем с вас и след изповядване на сделката, като допълнителни услуги можем да предложим: съдействие за издаване на ПУП, виза за проектиране, проектиране, строителство, ремонтни дейности, обзавеждане, смяна предназначение статут на земята и др.

Оглед на имота:
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер.

Резервация на имота:
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Нашите топ оферти за продажба във гр. Варна, България Топ оферти във Варна, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"