Отличен парцел с морска панорама в кв. Виница


Тип имот - Всички
Парцел в регулация

Местоположение
кв. Виница / Варна / България

Обща площ
850 м²

Цена
  55 000
  65 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
3 км 8 км 14 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 3 км
  • Център на града: 8 км
  • Летище : 14 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
  • Гледка към морски залив
  • Гледка към парк
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни

Предлагаме ви за продажба хубав парцел с площ 850 кв.м. в кв. Виница с прекрасна нескриваема морска панорама. Намира се на около 500 метра от центъра на квартал Виница , магазини, спирка на градски транспорт, поща, училище, детска градина, банки и др.

За имота има издаден ПУП със следните характеристики Коефицент Интензивност на Застрояване 1.2, плътност строителство в основа до 40%, кота корниз 10 метра.

Отличен имот за построяването на една луксозна къща или малка кооперация. Ток и вода са с партиди в имота има възможност и за канализация. Лесен достъп по асфалтов път , само последните 50 метра са макадан.

Консултантът по тази оферта има над 15 години стаж в областа на недвижимите имоти и е специализиран в предлагането на парцели за жилищно, курортно и вилно строителство. За още много други актуални оферти в района не се колебайте да се свържите с нас.

Избраният от вас имот ще бъде обстойно прегледан документално от нашия Юридически отдел.

Ние ще бъдем с вас и след изповядване на сделката, като допълнителни услуги можем да предложим: съдействие за издаване на ПУП, виза за проектиране, проектиране, строителство, ремонтни дейности, обзавеждане, смяна предназначение статут на земята и др.

Оглед на имота:
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер.

Резервация на имота:
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Нашите топ оферти за продажба във гр. Варна, България Топ оферти във Варна, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"