Обзаведен тристаен апартамент за продажба в ж.к. Зорница


Тип имот - Всички
Тристаен апартамент

Местоположение
кв. Зорница / Бургас / България

Етажност на сградата
18

Етаж
12

Спални
2

Бани
1


Обща площ
70 м²

Общи части
5 м²

Застроена площ
65 м²

Цена
  60 000
  857 €/м²Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Бани
Душ кабина, Оборудвана баня, Сушилня

Подове
Подове с ламиниран паркет

Разстояния
2 км 9 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 2 км
  • Летище : 9 км
  • Магазин за хранителни стоки: 150 м
  • Спирка: 400 м
Гледки от имота
  • Гледка към града
Строителство
  • ЕПК
Отопление
  • Климатици
  • ТЕЦ
Климатизация
  • Климатици инверторни

Предлагаме обзаведен тристаен апартамент с площ 70 кв.м. на 12 етаж от 18 в ЕПК жилищен блок в ж.к. Зорница, Бургас.

Сградата е оборудвана с асансьор. Имотът има приятна гледка към града. Местоположението е комуникативно, районът е предпочитан за обитаване, с развита инфраструктура и транспорт.

Жилището се продава с ново обзавеждане и всички необходими електроуреди, с качествени довършителни работи: подови настилки - ламинат, баня - теракот, климатици във всяка стая, декоративна камина във всекидневната, ТЕЦ.

За повече информация и организация на оглед, моля обадете се на брокера по офертата!

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Бургас, България Топ оферти в Бургас, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"