Дизайнерски апартамент с живописна гледка към Витоша

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот - Всички
Двустаен апартамент
(Двустаен апартамент, Тристаен апартамент)


Местоположение
кв. Драгалевци / София / България

Етажност на сградата
3

Етаж
2

Спални
1

Бани
2


Обща площ
129 м²

Общи части
16 м²

Застроена площ
113 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Бани
Душ кабина, Оборудвана баня

Отопление
Парно на газ

Прозорци
PVC дограма

Разстояния
9 км 23 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 9 км
  • Летище : 23 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
Отопление
  • Парно на газ

Свежи цветове, естествени материали и очарователна атмосфера, допълващи се от изумителни гледки към Витоша.

Имаме удоволствието да представим дизайнерски имот в един от престижните райони - кв. Драгалевци.
Разположен в нова модерна жилищна сграда с отлично поддържани общи части и луксозен асансьор, имотът се отличава с изумителни гледки към Витоша планина. Безспорно съвременен, градски и отличаващ се, апартаментът излъчва усещане на независимост и свобода, а пространството създава спокойна и уютна атмосфера.

Детайли:
•РЗП: 129 кв.м.; Чиста площ: 113 кв.м.;
•Етажност: 2/3;
•Разпределение: Просторен хол с кухненски бокс, спалня, 2 бани, мокро помещение, панорамни тераси;
•Отопление: парно на газ; подово отопление;

Довършителни работи:
•Плосък покрив;
•Изолация;
•Естествени материали;

Предимства:
•Безпрепядствена гледка към Витоша;
•Просторен двор;
•Големи тераси;
•Дизайнерски проект.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. София, България Топ оферти в София, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"