Светъл черитистаен апартамент до мол София


Тип имот - Всички
Четиристаен апартамент

Местоположение
кв. Център / София / България

Етажност на сградата
7

Етаж
1

Спални
3

Бани
2

Площ на тераса
58.00м²

Обща площ
218.50 м²

Общи части
28.60 м²

Застроена площ
189.90 м²

Цена
  249 000
  1 140 €/м²Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Бани
Вана

Вътрешни стени
Вътрешна изолация

Отопление
Подово отопление / Уреди на ел. ток (духалки, ел. радиатори и др.)

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към парк
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Подово отопление
  • Уреди на ел. ток (духалки, ел. радиатори и др.)
Климатизация
  • Климатизация

Просторен четиристаен апартамент в близост до Mall of Sofia. Достъпът до важни точки от града се осъществява както с приятна градска разходка, така и с автомобил и редовен градски транспорт. Основните пътни артерии са бул. „Александър Стамболийски”, бул. „Опълеченски”, бул. "Ген. Скобелев” и бул. "Ген.Тотлебен". Централната локация позволява лесен достъп до редица удобства и услуги, спирки на редовен градски транспорт и метро. От жилището се разкрива красива гледка към парк.

Отоплението се осъществява чрез изградена система за водно подово отопление.

Апартаментът заема втори от общо седем етажа в сградата. Изложението е изток, запад, юг. Предлага се на шпакловка и замазка, с възможност за индивидуален проект за завършване. Стените са завършени с финна замазка и бял латекс.

Жилището е изключително просторно и се състои от:
• входно антре
• светъл и просторен хол с кухненски бокс
• родителска спалня
• 2 спални за гости
• баня с тоалетна
• тоалетна за гости
• мокро помещение
• две тераси - едната, от който с възможно за обособяване като двор (60 кв.м)

Към имота има мазе с площ от 5,05 кв.м.

Имотът се намира в отлично развит район. С приятна градска разходка се достига до институции, магазини, разнообразие от търговски услуги, банкови представителства, училища, мол, търговски центрове, аптеки, места за развлечение, парк.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. София, България Топ оферти в София, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"