Тристаен апартамент в Nera Residence 2

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот - Всички
Тристаен апартамент

Местоположение
кв. Витоша / София / България
 

Етажност на сградата
6

Етаж
2

Спални
2

Бани
1

 

Обща площ
103 м²

Общи части
4 м²

Застроена площ
99 м²
Арх. планове

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.


Отопление
Парно на газ

Разстояния
6 км 10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 6 км
  • Летище : 10 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Парно на газ

Предлагаме за продажба отлично оптимизиран тристаен апартамент в новострояща се сграда - Nera Residence 2. Сградата е разположена в спокойния квартал "Витоша", в южната част на София. Жилищната кооперация се намира в непосредствена близост до бул. "Симеоновско шосе", което осигурява бърз достъп до центъра на града и други основни булеварди.

Детайли:
РЗП: 103,53 кв.м.; Чиста площ: 89,95 кв.м.;
Етажност: 2/6;
Разпределение: две спални, 2 бани/тоалетни, отворена кухня, 2 тераси, кът за хранене, хол;

Подробности:
6-етажната сграда с по 7-8 жилища на етаж;
Асансьорът за 6 лица обслужва и сутерена, където са разположени гаражи, мазета и складове;
До сградата има детска площадка;
Предават се на шпакловка и замазка;
В жилищата е проектиран склад за инсталиране на газово отоплително котле, пералня и сушилня;
За всеки апартамент са предвидени гаражи и паркоместа.

За сградата:
Сградата е тухлена и се отличава със съвременна архитектура;
Използвани нови технологии и висококачествени материали;
Екстериорът е правен с бяла мазилка, HPL плоскости с дървен десент и облицовъчни керамични плоскости;
Една втора от фасадата е вентилируема.

Обектът е проект на строителната компания "Нера" ООД, която има богато портфолио с завършени и функциониращи сгради.

Покупка на апартамент в Nera Residence 2 е подходящ както за дългосрочно живеене, така и с инвестиционна цел за получаване на доходност от отдаване под наем.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.09 MB)

 Изтегли план  1

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. София, България Топ оферти в София, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.09 MB)

 Изтегли план  1