Студио в крайбрежния комплекс близо до Марина Диневи и центъра на Свети Влас


Тип имот - Всички
Едностаен апартамент

Местоположение
Свети Влас / България

Етажност на сградата
4

Етаж
4

Бани
1

Паркоместа на открито
1


Обща площ
36.56 м²

Общи части
4.81 м²

Застроена площ
31.75 м²

Цена
  21 000
  574 €/м²

Без комисиона от купувача


Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Бани
Оборудвана баня

Вътрешни стени
Стени – тапети

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към гора
  • Гледка към града
  • Гледка към парк
Отопление
  • Електрически конвектори
  • Климатици
Климатизация
  • Климатизация
  • Климатици стандартни

Предлагаме уютно студио за продажба с удобна локация само на 3 минути от плажа в Свети Влас.

Апартаментът е част от новопостроен комплекс с качествено изпълнени общи части и минимална такса поддръжка за района - 200 евро/год. Комплексът има красив басейн, паркинг, зона за барбекю и зала за организирани мероприятия на територията.

Студиото е разположено на 4 етаж и има площ 36,56 кв.м. Жилището е напълно обзаведено и оборудвано, с довършителни работи "до ключ": настилки от ламиниран паркет, стени - тапети, PVC дограма и външна изолация, комфортни мебели за релакс и съхранение, спално легло, оборудвана баня, градински комплект на тераса.

Жилището има приятна гледка към курорта и хълмовете на Стара планина.

Имотът има лесен достъп до центъра и пешеходните алеи на курорта. Подходящ е както за лично целогодишно ползване и почивка, така и за отдаване под наем. Районът в близост до плажа и яхтено пристанище "Марина Диневи" има високо търсене за ваканционен наем през летен сезон.

Обадете ни се за организация на оглед и професионална консултация!
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Свети Влас, България Топ оферти в Свети Влас, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"