Комфортни апартаменти в атрактивна нова сграда до BILLA, ж.к. Изгрев


Тип имот - Всички
Апартаменти ново строителство
(Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Магазини, Гаражи и паркоместа, Търговски имоти)


Местоположение
кв. Изгрев / Бургас / България
 

Етажност на сградата
9

Спални
1-2

Бани
1

Паркоместа на открито
47

Гаражи
1

 

Площи на жилищата
54.39 м² - 83.10 м²

Състояние
В процес на строителство

Планирано завършване
Февруари 2020
Арх. планове

Ценова листа
  41 980 – 74 180
699 €/м² – 893 €/м²


Без комисиона от купувача


ЦЕНОВА ЛИСТА

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.


Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Прозорци
PVC дограма

Разстояния
3 км 9 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 3 км
  • Летище : 9 км
  • Спирка: 450 м
  • Болница: 900 м
  • Училище: 500 м
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към града
  • Гледка към парк
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла

Предлагаме ви широк избор от функционални апартаменти за продажба в сграда ново строителство в ж.к. Изгрев в Бургас.

Сградата е в строителния процес. Планирано завършване и Акт 16 - януари 2020 г.

Локация
Новият блок ще се намира в близост до парк Велека и BILLA, в района до новострояща се Спортна зала в квартала. Районът е комуникативен, популярен за обитаване и предлага развита инфраструктура и транспорт.

Строителен проект
Сградата е проектирана от сутерен, партер и 8 жилищни етажа с разделение на 2 входа "А" и "Б". Проектът е от смесен тип, на първо ниво ще са разположени търговски имоти и магазини, а в сутерена - подземен паркинг с възможност за закупуване на паркомясто за жителите на блока. Строителството ще е съобразено със съвременни стандарти и енергоефективност, с модерни асансьори и инсталации. Сградата ще се откроява с изчистена архитектура, с окачена фасада в топли кафяви и пясъчни тонове, с облицовка от естествен камък на търговското ниво.

Апартаменти и довършителни работи
Налични за продажба са жилища с функционално разпределение и благоприятно изложение. Имотите разполагат с просторни спални и от 1 до 2 бани, обширни тераси с приятни гледки към града и парка. Предлагат се с качествено завършване "на тапа": шпакловани стени и подове със замазка, Ел. и ВиК инсталации, балкони с парапети, външна изолация и дограма.

Атрактивни цени и условия на плащане преди Акт 16!

За повече информация, моля обадете се на отговорния брокер по офертата.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.66 MB)

 Изтегли план  1

Ценова листа

Ценова листа за свободните апартаменти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Бургас, България Топ оферти в Бургас, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.66 MB)

 Изтегли план  1