Тип имот - Всички
Апартаменти ново строителство
(Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти)


Местоположение
кв. Център / Бургас / България
 

Етажност на сградата
5

Спални
1-2

Бани
1

 

Площи на жилищата
50.79 м² - 82.42 м²

Състояние
В процес на строителство

Планирано завършване
Ноември 2019
 

Ценова листа
  91 422 – 148 356
1 800 €/м²

Без комисиона от купувача


ЦЕНОВА ЛИСТА

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.


Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Прозорци
PVC дограма

Разстояния
1 км 10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1 км
  • Летище : 10 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла

Представяме ви нова бутикова сграда с функционални жилища в сърцето на Бургас.

Старт на строителството - Септември 2018 г., завършване и Акт 16 - Октомври 2019 г.

Локация
Жилищната сграда ще се намира в непосредствена близост до храм Св.Св. Кирил и Методий, в най-престижната част за обитаване в града - аристократичния център. Местоположението предлага развита инфраструктура и избор на транспорт, популярни заведения, болница и училище, както и лесен достъп до пешеходните централни улици, институции, забележителности и Морската градина на Бургас.

Строителен проект
Сградата ще се откроява с модерна визия, изчистена окачена фасада с използване на естествен камък и закалено стъкло, прави геометрични линии и подчертани просторни балкони. Бутиковата сграда е проектирана от партер и 5 жилищни етажа с малък брой апартаменти на етаж и съвременен асансьор. Кооперацията ще е от смесен тип, на първо ниво ще са разположени магазини и кафенета. Общите части ще бъдат луксозно изпълнени, с настилки от мрамор.

Параметри на имотите
Налични са 3 апартамента за продажба:
1. Двустаен Ап. 4 с площ 50,79 кв.м., състои се от антре, дневна, спалня и тераса, баня/WC.
2. Тристаен Ап. 5 с площ 82,42 кв.м., състои се от коридор, склад, WC, дневна с балон, 2 спални с обща тераса.
3. Двустаен Ап. 6 с площ 54,34 кв.м., състои се от дневна, спалня, балкон и WC/баня.

Имотите се предлагат с качествен финиш по БДС, "на тапа": шпалковани стени и подове със замазка, комуникации и инсталации, интериорни врати и немска дограма от висок клас, изолация.

ТОП-локация и атрактивни цени преди Акт 16!

Обадете ни се за професионална консултация.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Ценова листа

Ценова листа за свободните апартаменти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"