Къща за продажба близо до гр. Ямбол


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Ямбол / България

Етаж
2

Спални
4


Площ на сградата
160 м²

Площ на парцела
1400 м²

Цена
  12 400Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

Тази просторна и солидна къща е разположена близо до центъра на тихо и спокойно селце, предлагащо всички необходими удобства. Селото се намира на 32 км. от Ямбол и 29 км. от Елхово. Имотът представлява двуетажна къща с обща застроена площ от 160 кв.м.

Първи етаж: коридор и две стаи.
Вътрешно стълбище води до втория етаж, където разпределението на стаите е същото.

Къщата е в много добро състояние. Имотът разполага с ток и течаща вода. Има възможност да се свърже телефонен пост. В къщата няма баня и тоалетна, така че може една от стаите на първия етаж да се трансформира в баня с тоалетна. Къщата е много уютна и след малки промени вие може да се чувствате като у дома си.
Градината, която също е част от имота, е 1400 кв.м. Засадена е с овощни дръвчета, цветя и асми. В градината има още и допълнителни постройки, както и паркинг. Пътят до имота е асфалтов и е достъпен дори и през зимата.

Селото е много приятно и в него има много магазини, редовен автобусен транспорт, добри пътища. Районът е много спокоен, подходящ за почивка и релаксация и предлагащ възможности за лов и риболов в близката река.

Read information about Elhovo
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Ямбол, България Топ оферти в Ямбол, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот