Къща за продажба близо до гр. Ямбол


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Ямбол / България

Етаж
2

Спални
4


Площ на сградата
160 м²

Площ на парцела
1400 м²

Цена
  12 400

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

Тази просторна и солидна къща е разположена близо до центъра на тихо и спокойно селце, предлагащо всички необходими удобства. Селото се намира на 32 км. от Ямбол и 29 км. от Елхово. Имотът представлява двуетажна къща с обща застроена площ от 160 кв.м.

Първи етаж: коридор и две стаи.
Вътрешно стълбище води до втория етаж, където разпределението на стаите е същото.

Къщата е в много добро състояние. Имотът разполага с ток и течаща вода. Има възможност да се свърже телефонен пост. В къщата няма баня и тоалетна, така че може една от стаите на първия етаж да се трансформира в баня с тоалетна. Къщата е много уютна и след малки промени вие може да се чувствате като у дома си.
Градината, която също е част от имота, е 1400 кв.м. Засадена е с овощни дръвчета, цветя и асми. В градината има още и допълнителни постройки, както и паркинг. Пътят до имота е асфалтов и е достъпен дори и през зимата.

Селото е много приятно и в него има много магазини, редовен автобусен транспорт, добри пътища. Районът е много спокоен, подходящ за почивка и релаксация и предлагащ възможности за лов и риболов в близката река.

Read information about Elhovo
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Ямбол, България Топ оферти в Ямбол, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"