Тип имот - Всички
Земя
(Земя, Парцел за инвестиция)


Местоположение
Първа линия море и плаж / близо до Варвара / България

Обща площ
6996 м²

Цена
  280 000 (без ДДС)
  40 €/м² (без ДДС)

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
80 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 80 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето

Бихме искали да ви представим този уникале парцел, разположен в красив район на плажа, между бреговата ивица и природен парк „Странджа”, в непосредствена близост до село Варвара, обл. Бургас.

Това, което прави парцелът уникален е съчетанието от няколко фактора. Той се намира в началото на скалите, които водят надолу към морето, правейки местоположението му усамотено и спокойно. Разплага с малко плажче, към самия парцел. Парцелът също така граничи с два други парцела, които са разположени по-ниско, което означава, че бъдещи сгради няма да спиат гледката към морето. Разстоянието до село Варвара е 150-200 м, а малко по-нататък започва природен парк „Странджа”. В съседство (на около 200 м.) е разположен станалият вече емблематичен плаж Wake-up Beach и едноименният бийч-бар, който е център на множество културни мероприятия, в това число и летен музикален фестивал. За повече информация, можете да посетите Фейсбук страницата на Wake-Up Varvara...

Общата площ на парца е 6996 кв.м., а цената му е 280 000 евро без ДДС, което прави на кв.м. едва 40 Евро! Изключително изгодна цена за този уникален парцел на първа линия със собствен плаж.

Собственикът на парцела е склонен и на замяна срещу други недвижими или движими имоти.
В момента тече процедура по приемане на общ устройствен план на района, след което и парцелът ще може да бъде застрояван.

Бъдещи характеристики на застрояване:
Максимална плътност - 25%
Максимален Кинт - 0,5
Височина - 5,5 метра

Предната страна на парцела е с дължина над 100 м и според градоустройствения план се класифицира като имот на първа линия с гледка на изток и североизток към морето.

Надморската височина е 5-10 м, което се смята за оптималната височина за построяването на луксозна вила, тъй като тази височина гарантира по-ниска влажност на въздуха, отколкото на морското ниво. Склонът към морето не е стръмен и липсата на заведения и обществени съоръжения на плажа гарантира тишината и спокойствието на собствениците на имота. Параметрите на имота позволяват построяването на триетажна вила, от която ще се откриват великолепни гледки към морето и хълмовете.

Площта на парцела и строителните параметри позволяват и реализирането на алтернативни проекти. Може да се построи ваканционно селище или къщи, като вода и електричество има само на 100-150 м от имота. Благодарение на природните си дадености районът е идеален за риболов, лов и планинарство.

Варвара се намира на юг от Бургас и на 3 км на север от Ахтопол. През последните години Варвара се превърна в прекрасно място за почивка за тези, които търсят спокойствие и усамотение. Варвара е и любимо място на гмуркачите, тъй като районът изобилства от подводни пещери.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Вижте още:
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във с. Варвара, България Топ оферти във Варвара, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"