Тип имот
Земя
(Земя, Парцел за инвестиция)


Местоположение
Първа линия море и плаж / близо до Варвара / България

Обща площ
6996 м²

Цена
  280 000 (без ДДС)
  40 €/м² (без ДДС)

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Христо Вълчев
Регионален мениджър / Офис Бургас и Южно Черноморие

 • 0882 63...покажи номер
 • 056 706...покажи номер
 • 0883 88 ...покажи номер
 • h.valchev..покажи e-mail
 • Български, Английски, Немски
 • Търговски и бизнес център "Кирил и Методий", ул. Генерал Скобелев 10, партер, гр. Бургас 8000 На картата
 • Работно време: понеделник-петък: 09:00 - 18:00;
  събота-неделя и национални празници: почивни дни.
  Консултация по телефона: понеделник-петък: 09:00 - 20:00
  Огледи на имоти: понеделник-петък: 09:00 - 18:00 или по лична договорка с брокерa
 • Ref. No. DSR 025
Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
80 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище : 80 км
Гледки от имота
 • Гледка към морето

Бихме искали да ви представим този уникале парцел, разположен в красив район на плажа, между бреговата ивица и природен парк „Странджа”, в непосредствена близост до село Варвара, обл. Бургас.

Това, което прави парцелът уникален е съчетанието от няколко фактора. Той се намира в началото на скалите, които водят надолу към морето, правейки местоположението му усамотено и спокойно. Разплага с малко плажче, към самия парцел. Парцелът също така граничи с два други парцела, които са разположени по-ниско, което означава, че бъдещи сгради няма да спиат гледката към морето. Разстоянието до село Варвара е 150-200 м, а малко по-нататък започва природен парк „Странджа”. В съседство (на около 200 м.) е разположен станалият вече емблематичен плаж Wake-up Beach и едноименният бийч-бар, който е център на множество културни мероприятия, в това число и летен музикален фестивал. За повече информация, можете да посетите Фейсбук страницата на Wake-Up Varvara...

Общата площ на парца е 6996 кв.м., а цената му е 280 000 евро без ДДС, което прави на кв.м. едва 40 Евро! Изключително изгодна цена за този уникален парцел на първа линия със собствен плаж.

Собственикът на парцела е склонен и на замяна срещу други недвижими или движими имоти.
В момента тече процедура по приемане на общ устройствен план на района, след което и парцелът ще може да бъде застрояван.

Бъдещи характеристики на застрояване:
Максимална плътност - 25%
Максимален Кинт - 0,5
Височина - 5,5 метра

Предната страна на парцела е с дължина над 100 м и според градоустройствения план се класифицира като имот на първа линия с гледка на изток и североизток към морето.

Надморската височина е 5-10 м, което се смята за оптималната височина за построяването на луксозна вила, тъй като тази височина гарантира по-ниска влажност на въздуха, отколкото на морското ниво. Склонът към морето не е стръмен и липсата на заведения и обществени съоръжения на плажа гарантира тишината и спокойствието на собствениците на имота. Параметрите на имота позволяват построяването на триетажна вила, от която ще се откриват великолепни гледки към морето и хълмовете.

Площта на парцела и строителните параметри позволяват и реализирането на алтернативни проекти. Може да се построи ваканционно селище или къщи, като вода и електричество има само на 100-150 м от имота. Благодарение на природните си дадености районът е идеален за риболов, лов и планинарство.

Варвара се намира на юг от Бургас и на 3 км на север от Ахтопол. През последните години Варвара се превърна в прекрасно място за почивка за тези, които търсят спокойствие и усамотение. Варвара е и любимо място на гмуркачите, тъй като районът изобилства от подводни пещери.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Вижте още:
Местоположение (приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във с. Варвара, България Топ оферти във Варвара, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"