Ексклузивна 
агенция

Регулиран парцел в град Банско, на 500 м от Кабинковия лифт


Тип имот
Парцел в регулация
(Земя, Парцел за инвестиция)


Местоположение
До апартхотел ''Eagle's Nest" / Банско / България

Обща площ
415 м²

Цена
  91 000
  219 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
160 км

Последна актуализация
20.07.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 160 км
  • Магазин за хранителни стоки: 20 м
  • Спирка: 1 км
  • Болница: 5 км
  • Училище: 500 м
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към планината
Административна информация за офертата
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път

Отличен ъглов парцел за продажба, разположен в един от най-добре уредените и изцяло застроени квартал на Банско, в непосредствена близост до известния х-л "Танне". Районът се отличава с хубави улици и напълно изградена инфраструктура, в отлично уредена курортна среда от нови сгради и хотели! Парцелът е единственият, останал свободен в този квартал. Местоположението е на по-малко от 5 минути пеша (точно 350 метра) до главната търговска улица "Пирин", която предлага чудесни възможности за развлечения, шопинг и заведения. Първата станция на кабинковия лифт е на разстояние от само 500 метра и се стига за около 7 минути пеша. Кварталът се характеризира с изключително добре оформена заобикаляща среда, само нови и красиви сгради наоколо, асфалтирани улици и чисти тротоари, отличен избор от магазини, супермаркети и ресторанти на броени минути пеша. Тук няма да видите никакви строежи, изкопи или неизградени улици! Кварталът е напълно оформен и завършен. Без съмнение, това е мястото в Банско, където ще се почувствате в истински модерен европейски курорт, спокойна атмосфера, чудесни гледки към планинските върхове. Друга важна екстра е, че кварталът е напълно газифициран и разполага с централна канализация.

Парцелът е урегулиран (УПИ) и е с площ от 415 кв.м. Разрешеното застрояване позволява изграждането на 4-етажна сграда с максимална РЗП над земята около 423 кв. м. За парцела има издадена актуална виза за проектиране със следните параметри:

Кинт: 1,0
Нкк: 10.00 м
% на застр.: 50%
% на озел.: 30%

Парцелът е подходящ за изграждане на еднофамилна планинска къща, шале или малък хотел! Може да се използва също и за търговски имот, магазини или ресторант.

В зависимост от плановете на новия купувач, специалистите от нашия местен офис могат да помогнат с всички необходими документи и разрешителни. При желание нашата компания може да помогне и с архитектурните проекти, пълен мениджмънт на строителния процес и супервизия през цялото време на строителството.

В случай, че имате сериозни намерения към Банско, ние определено препоръчваме да разгледате преимуществено този парцел!
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Нашите топ оферти за продажба в Банско, България Топ оферти в Банско, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот