Новостроящ се комлекс с апартаменти и гаражи в кв. " Картала "


Тип имот - Всички
Апартаменти ново строителство
(Апартаменти (различни типове), Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Гаражи и паркоместа)


Местоположение
кв. Картала / Велико Търново / България
 

Спални
1

Бани
1

 

Площи на жилищата
52.97 м² - 133.30 м²

РЗП на сградата/сградите
5507 м²

Състояние
В процес на строителство

Планирано завършване
Декември 2019
 

Ценова листа
  27 544 – 73 315
520 €/м² – 600 €/м²

Без комисиона от купувача

ЦЕНОВА ЛИСТА

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.


Прозорци
PVC дограма

Разстояния
220 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 220 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към планината
  • Гледка към хълмове
Строителство
  • Тухла

Имаме удоволствието да представим за продажба проект " ВИОЛЕТ ", който е нов жилищен комплекс, разположен в гр.Велико Търново .

Районът е оформен предимно като жилищен и се характеризира с отлична локация и лесна комуникация с пътя София – Варна. В непосредствена близост има детска градина, както и множество магазини и заведения за хранене. Центърът е на 5 мин. с автомобил и 15 мин.пеш.
Комплексът е разположен на площ от 1920 кв.м.,като жилищата са обособени в две сгради, а между тях е оформена зелена площ. Апартаментите са предимно с изложение юг, изток, запад, което е предпочитано за живеене.

Секция А разполага с 35 апартамента,от които двустайни -18,тристайни – 15,четиристайни – 2,с площ от 55 до 118 кв.м. при шестетажна сграда.

Секция Б разполага с 31 апартамента,от които двустайни – 15,тристайни – 13,четиристайни – 3, с площ от 53 до 133 кв.м.отново при шестетажна сграда.

Комплекс ВИОЛЕТ разполага с две нива комфортни подземни гаражи,оборудвани с ролетни врати,вода и канал,както и открити паркоместа и външни гаражи

Апартаментите се завършват според БДС, което предоставя възможност да обзаведете дома си, според собствените предпочитания. Сградите са газифицирани, всеки апартамент се издава с изградени оптични връзки – интернет и TV, блиндирани входни врати, видео-домофонна система, петкамерна цветна PVC дограма с троен стъклопакет, топлоизолация EPS – 10 см., силиконова външна мазилка. Комплекс ВИОЛЕТ се отличава с елегантен стил, изискана фасада в дискретни цветове, луксозни общи части и най-новата покривна система “Шифър“ с 30 годишна гаранция,за която напълно ще забравите за проблемите свързани с теч и влага.

Фирмата строител гарантира най-доброто качество на изпълнение на строителните работи,използване на съвременни технологии и материали,както и прецизност към всеки детайл.
 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение (приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Ценова листа

Ценова листа за свободните апартаменти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Нашите топ оферти за продажба във гр. Велико Търново, България Топ оферти във Велико Търново, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"