Затворен жилищен комплекс ново строителство с удобна локация, Велико Търново


Тип имот - Всички
Апартаменти ново строителство
(Апартаменти (различни типове), Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Паркоместа)


Местоположение
кв. Бузлуджа / Велико Търново / България
 

Спални
1,2,3

Бани
1

Гаражи
1

 

Площи на жилищата
46 м² - 146 м²

Състояние
В процес на строителство

Планирано завършване
Април 2019
Арх. планове

Ценова листа
  25 265 – 82 052
535 €/м² – 550 €/м² ЦЕНОВА ЛИСТА

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.


Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Прозорци
PVC дограма

Разстояния
3 км 240 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 3 км
  • Летище : 240 км
  • Магазин за хранителни стоки: 100 м
  • Спирка: 100 м
  • Училище: 300 м
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към планината
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла

Затворен жилищен комплекс от три сгради с подземен и надземен паркинг, разпроложен в много удобен район на гр. Велико Търново.

Комплексът
Предлаганият комплекс има обширно вътрешно пространство със собствен надземен и подземен паркинг,паркоместа, супермаркет, зелени площи, алеи за разходка и детска площадка. Цялата концепция на комплекса е насочена към създаване на среда, в която всички живеещи в сградите да се чувстват комфортно и безопасно. Затова в комплекса са предвидени денонощна охрана и контролиран достъп. Комплексът е съобразен с всички изисквания за енергийна ефективност.

Апартаментите

Всяка една сграда се състои от 54 апартамента, като всеки апартамент се предлага с мазе, включено в цената. Жилищата се радват на интелегентно планирани разпределения, подходящи за всякакъв вид интериорни решения. Имотите се продават без довършителни работи, като купувачите имат опция за няколко варианта за довършване на апартаментите по поръчка.

Районът
Комплексът има директен достъп до изходите на града за София, Варна, Русе и Свиленград. В непосредствена близост е разположена спирка за градския транспорт, което осигурява бърз достъп до центъра на града, ВТУ "Св. св. Кирил и Методий", както и към културните забележителности на Велико Търново. В района има супермаркети, аптеки, кафенета, ресторанти, автомивка, банков клон, спортни центрове, басейн.

Апартаментите в комплекса предлагат комфорт и чувство на домашен уют, съчетани със съвременните тенденции в архитектурата и високо качество на строителство.
СГРАДАТА РАЗПОЛАГА ВЕЧЕ С АКТ 14 !
Свържете се с нашия консултант, за да разберете повече за имота!


 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 2.3 MB)

 Изтегли план  1

Ценова листа

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във гр. Велико Търново, България Топ оферти във Велико Търново, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 2.3 MB)

 Изтегли план  1