Луксозен жилищен комплекс, състоящ се от три сгради с лесен достъп до центъра


Тип имот - Всички
Апартаменти ново строителство

Местоположение
кв. Акация / Велико Търново / България
 

Гаражи
1

 

Площи на жилищата
50.31 м² - 110.39 м²

Състояние
В процес на строителство

Планирано завършване
Март 2019
Арх. планове

Ценова листа
  28 679 – 57 404
519 €/м² – 570 €/м²

Без комисиона от купувача


ЦЕНОВА ЛИСТА

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.


Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Вътрешни стени
Вътрешна изолация

Прозорци
PVC дограма

Разстояния
225 км 1 км 280 км 220 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Морето: 225 км
 • Планински лифт: 280 км
 • Център на града: 1 км
 • Летище : 220 км
 • Магазин за хранителни стоки: 200 м
 • Спирка: 500 м
 • Болница: 2 км
 • Училище: 1 км
Гледки от имота
 • Гледка към планината
Строителство
 • Тухла

Перфектно предложение за нов дом в жилищен комплекс от затворен тип, състоящ се от три изключително модерни шестетажни сгради, разположени на терен от 2163 кв.м. в старата столица Велико Търново. Комплексът създава на своите собственици усещане за комфорт, уют и спокойствие.

Изложение: юг, югоизток, североизток. Благоприятни за създаване на естествена светлина в апартамента.
Последните два етажа се радват на панорамна гледка към Стара планина.

Всяка една от сградите се състои от 21 апартамента. Всеки апартамент се предлага с мазе, включено в цената.
За всяко едно жилище е предвидено поне по едно място за кола, като са разпределени за всеки блок по 10 гаража и 10 паркоместа.

Имотите се предлагат без довършителни работи: стените и таваните са на гипсова мазилка, подовете на замазка, а вратите са интериорни. Изградена е водопроводна, канализационна и ел. система.

Комплексът е разположен в добре развит район с бърз достъп до изхода на града за София, Варна и Русе. В непосредствена близост се намира автобусна спирка, която осигурява лесен достъп до “ ВиК Йовковци” Велико Търново, КАТ Велико Търново и центъра на града. Училище, детска градина, супермаркети, аптека, кафенета, ресторанти, автомивка, спортни центрове се намират на пешеходно разстояние.

Защо да закупите апартамент в комплекс във Велико Търново:


 • Разположение в спокоен район с лесен достъп до всичко необходимо;
 • Луксозно строителство с висококачествени материали - PVC дограма, цвят сив, 5 камерна, стъклопакета е 4 сезона, Външните и вътрешните преградни стени се изграждат от тухлена зидария с тухли „Wienerberger”, скатен покрив с метални керемиди;
 • Асансьор във всяка една от сградите, подземен паркинг и надземни паркоместа;
 • Разнообразие от просторни апартаменти подходящи както за живеене, така и за инвестиция;
 • Прекрасна гледка към Стара Планина.

Свържете се с отговорния брокер за имота, за да получите повече информация и организиране на оглед!

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 3.32 MB)

 Изтегли план  1

Ценова листа

Ценова листа за свободните апартаменти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във гр. Велико Търново, България Топ оферти във Велико Търново, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 3.32 MB)

 Изтегли план  1