Тип имот - Всички
Апартаменти ново строителство
(Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Гаражи и паркоместа)


Местоположение
кв. Младост 1 / Варна / България
 

Площи на жилищата
37.80 м² - 115.51 м²

Състояние
В процес на строителство

Планирано завършване
Юни 2019
Арх. планове

Ценова листа
  27 980 – 84 300
650 €/м² – 740 €/м²

ЦЕНОВА ЛИСТА

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.


Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
6 км 4 км 8 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 6 км
  • Център на града: 4 км
  • Летище : 8 км

Предлагаме за продажба апартаменти различни квадратури в новострояща се сграда в жк Младост 1 във Варна. Към момента е на груб строеж с ПВЦ дограма и шпакловки.

Изключително добра локация на сградата, в близост до детски градини, училища, спирки на автобусен транспорт, супермаркети, търговски центрове.

Строителството се извършва от утвърдена строителна фирма във Варна. Голяма част от апартаментите вече са капарирани. Завършването на жилищата е по БДС, има възможност за завършване до ключ. Опция за разсрочено плащане.

Предлагат се паркоместа от 6500 евро и гаражи от 9900 до 16640 евро.

Срок на завършване: юни 2019 г.

Квартал Младост е разположен на северозапад от централната част на град Варна. Той е разделен на два района: 1 и 2. В него се намират основни и средни училища, детски градини, пазари, търговски центрове, мебелни къщи и кафе-барове. На територията на квартала действа поликлиника „Младост“ както и частния медицински център. В район „Младост“ функционират 17 училища ,12 детски градини и 3 детски ясли.

На площ от около 40 дка в „Младост” е изграден най-големия в града спортно-развлекателен център с 4 игрища, детски кът, езеро с лодки, закрита зимна пързалка, летен амфитеатър, стена за скално катерене и др. Комплексът ще се ползва безплатно от близо 200 хил. души.

Младост е сред големите квартали в едноименния район на морската столица. Удобният транспорт, многото зелени площи, над 700-те търговски обекта правят район „Младост“ предпочитано място за живеене.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение (приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.23 MB)

 Изтегли план  1

Ценова листа

Ценова листа за свободните апартаменти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Нашите топ оферти за продажба във гр. Варна, България Топ оферти във Варна, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.23 MB)

 Изтегли план  1