Къща за продажба близо до Кюстендил


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Кюстендил / България

Етаж
2

Спални
3


Площ на сградата
100 м²

Площ на парцела
620 м²

Цена
  9 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
85 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 85 км

Тази прекрасна тухлена къща е разположена в покрайнините на село, на 15 км от Кюстендил. Селото има извори с минерална вода. Гледката от имота е към живописна природа. Селото се намира на 85 км югозападно от София, близо до Македония. Селото разполага с всички необходими удобства: няколко магазина, кафене и редовен автобус. В градината има овощни дръвчета и асма, от която можете да правите червено вино. Градина е с площ от 620 кв. м с плодородна почва. Къщата разполага с две избени помещения от 40 кв.м., които биха могли да станат кухня и трапезария. На първи етаж има 3 спални, които трябва да се ремонтират.

Чисто нов покрив е сложен през 2006 година. Има ток, вода и телефон. Има външна тоалетна и септична яма в градината. Имотът има нужда от нова баня и освежителен ремонт. Това е едно прекрасно село с приятелски настроени съседи и чудесно място за планинско ходене, колоездене и пикници. Има хубав ресторант в близост до река на 5 минути пеша от тук.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Кюстендил, България Топ оферти в Кюстендил, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"