Тип имот
Тристайни апартаменти
(Гаражи и паркоместа, Мазета)


Местоположение
кв. Люлин - център / София / България
 

Етажност на сградата
6

Етаж
6

Спални
1-3

Бани
1

Гаражи
7

 

Площи на жилищата
87.55 м² - 87.55 м²

РЗП на сградата/сградите
3107 м²

Състояние
В процес на строителство

Планирано завършване
Декември 2020
Арх. планове

Ценова листа
  78 700 – 78 700
899 €/м²


Без комисиона от купувача


ЦЕНОВА ЛИСТА

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.


Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Вътрешни стени
Вътрешна изолация

Отопление
Електрически конвектори / Климатици

Разстояния
7 км 14 км 300 м

Последна актуализация
06.08.2020 г.

Брой запитвания
5 бр. (за последните 30 дни)

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Център на града: 7 км
 • Летище Sofia (SOF): 14 км
 • Магазин за хранителни стоки: 600 м
 • Спирка: 200 м
 • ЖП гара: 7.2 км
 • Болница: 1.6 км
 • Училище: 900 м
Гледки от имота
 • Гледка към вътрешен двор
 • Гледка към града
 • Гледка към планината
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Отопление
 • Електрически конвектори
 • Климатици
Климатизация
 • Климатици инверторни
 • Климатици стандартни
Административна информация за офертата

Оферта ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА! БЕЗ КОМИСИОНА!

COMFORT RESIDENCE — високо качество строителство с немски материали и технологии. Цени и начини на плащане БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ в цяла София.

Начало на строителство Юли 2018 г.
Срок на завършване Декември 2020 г.


"COMFORT RESIDENCE - ЛЮЛИН ЦЕНТЪР" e най-новият ексклузивен жилищен проект, състоящ се от две сгради, чудесно позиционирани в един от най-популярните и големи столични квартали - "Люлин", в най-модерната му и атрактивна част – "Люлин Център". Сградите са разположени на тихо и спокойно място, в близост до метростанция "Люлин" (300 м.), трамвайна спирка, хипермаркет BILLA и магазин Фантастико. Районът е с отлично изградена инфраструктура, позволяваща бърз и удобен достъп до централните части. Посредством големия булевард "Царица Йоанна", който се намира в непосредствена близост до идеалния център на столицата се стига за около 10 – 15 минути както с автомобил, така и с редовен градски транспорт и метро.

"Люлин център" предлага широка палитра от търговски услуги, удобства, спортни центрове, места за отдих, тренировки и забавления само на крачки разстояния. В удобна близост се намират спортен комплекс „Сиконко”, плувен басейн, училища и детски градини. Сградите са благоприятно позиционирани една срещу друга, с красиво аранжирано междублоково пространство. Югозападната част, където се намира по-ниската сграда е с атрактивно местоположение с откриващи се гледки към зеленина.

Проектът е дело на архитектурно студио Арт Ню Вижън, които на Годишните архитектурни награди 2017 г. бяха удостоени с Трета награда за Пивоварница Каменица – Архитектура с вкуса на бира в тема „Обществени сгради“, категория „Търговски сгради“, а през 2019 г. получиха специалната награда в категория "Производствени и логистични сгради" за своя мултифункционален комплекс Пивоварница Каменица.

Районът:
• най-хубавата и спокойна част на кв. "Люлин"
• озеленени междублокови пространства
• изключително бърз достъп до стратегически точки от града
• в близост до главна пътна артерия и метро
• разнообразен избор от удобства и услуги

Разпределение:
Общата разгъната застроена площ на двете сгради е 3201.52 кв.м, от която площта на жилищните етажи е общо 2046.05 кв.м.
• Сутеренният етаж, който е общ за сграда А и Б разполага с 18 паркоместа, мазета и складови помещения
• Партерният етаж разполага с подземни гаражи
• Сграда А е на шест етажа, предлага двустайни, тристайни апартаменти и мезонети
• Сграда Б е на пет етажа, предлага двустайни, тристайни апартаменти и мезонет

Строителството:
Сградите са проектирани, така че да осигуряват максимален жилищен комфорт и спокойна семейна среда. Визията им чудесно кореспондира със заобикалящата среда и същевременно внася акцент в градската концепция на района. Гарантирано е използването на високо качество иновативни материали и технологии:
• Монолитна скелетно-гредова конструкция, проектирана по последните стандарти за земетръсна устойчивост и най-добрите практики в областта, изпълнена с безкомпромисна точност с помощта на най-модерните лазерни и оптични измервателни средства и високотехнологични кофражни системи
• Фасаден пакет на WEBER или BAUMIT. Фасадата на сградата ще бъде изпълнена с цялостна "интегрирана топлоизолационна система", включваща 10 см топлоизолационни плочи EPS;
• Висококачествена пет+шест камерна PVC дограма Aluplast Ideal 4000, профил 70мм, обков "МАСО", стъклопакет Енерджи Четири сезона с Аргон или от този клас;
• Покривни прозорци и системи Fakro;
• Стени - висококачествени керамични тухли “Kebe”или от този клас;
• Асансьори IZAMET;
• Блиндирани входни врати с цялостна система за сигурност;
• Външни парапети – от метална конструкция по архитектурен детайл;
• Отопление - Изградени изводи за климатици;
• Вентилация - за всички бани и тоалетни е предвидена смукателна вентилация с изводи за индивидуални вентилатори. За подземния паркинг е предвидена общообменна принудителна и естествена вентилация;
• Общи части: Входно преддверие с интериорен дизайн по архитектурен проект. Настилките в коридорите и стълбището са от дизайнерски гранитогрес.
Парапетите са по архитектурен детайл. Стените и таваните са изпълнени с гипсова мазилка и латекс.
Осветлението с датчик за автоматично включване и изключване. Индивидуални пощенски кутии за всеки апартамент.
• домофонна система до всички апартаменти
• окабеляване:Телефонни и интернет изходи до всеки апартамент; Вътрешно окабеляване за кабелна телевизия до всеки апартамент

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Вижте още:
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Видео

Архитектурни планове

Ще Ви бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямате инсталирано такова, можете да свалите Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 9.82 MB)

 Изтеглете план  1

Ценова листа

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Технически характеристики

Конструкция
Монолитна скелетно-безгредова конструкция проектирана по последните стандарти за земетръсна устойчивост и най-добрите практики в областта, изпълнена с безкомпромисна точност с помощта на най-модерните лазерни и оптични измервателни средства и високотехнологични кофражни системи.

Покрив
Плосък и скатен покрив по архитектурен детайл, включващ пароизолация, топлоизолация, армирана замазка от водоплътен бетон и двупластова немска или италианска хидроизолационна система със защитена минерална посипка на горния слой.

Фасади и топлоизолации
Фасадите ще бъдат изпълнени с материали на световните лидери WEBBER или BAUMIT. Предвижда се изработка на цялостна "интегрирана топлоизолационна система", включваща 10 см топлоизолационни плочи EPS, армираща стъкло-текстилна мрежа, шпакловъчна смес, грунд и завършваща структурна мазилка от висок клас. Обръщането към дограмата е с 3 см екструдиран полистирол XPS.
Всички ъгли по фасадата са защитени с ръбоохранители, като над отворите за дограмата и при еркерите, защитният профил е с водооткап.

Прозорци и балконски врати
Висококачествена пет+шест камерна PVC дограма Aluplast Ideal 4000, профил 70мм, обков "МАСО", стъклопакет Енерджи Четири сезона с Аргон, за по-добра шумо- и топлоизолация на помещенията. Външен подпрозоречен перваз по архитектурен детайл.
Всички отваряеми прозорци и врати са с двуплоскостно отваряне с метален регулируем обков.
Покривни прозорци и системи Fakro;

Стени
Стените са изпълнени с висококачествени керамични тухли “Kebe”, лидер в бранша.
Вътрешните стени се изпълняват с дебелина 12cm., а външните 25 cm.
Керамичните блокове на фирмата подпомагат със своите характеристики топлоизолационните и звукоизолационни свойства на сградата и предполагат понижени разходи за отопление и охлаждане.
Вътрешните стени и таваните се завършват с машинна гипсова или варова мазилка.
Всички външни ръбове от стенната зидария са защитени с вградени лайсни.

Блиндирани входни врати
Всяка врата е с цялостна система за сигурност, която се състои от три основни елемента: патентована конструкция, заключване с висока степен на сигурност и оригинално декоративното оформление.

Подове
Подова замазка, с поставени в защитни гофрирани тръби, кабели за слаботокова инсталация и тръби за отоплителни тела.

Бани и тоалетни
Стени и тавани с варово-циментова мазилка, изграден водопровод и канализация по проект и под на бетонна плоча с отклонение за канал.

Парапети
Външните парапети са по архитектурен детайл и са изградени от метална конструкция по българските държавни стандарти.

Отопление и вентилация
За всички бани и тоалетни е предвидена смукателна вентилация с изводи за индивидуални вентилатори. За подземния паркинг е предвидена общообменна принудителна и естествена вентилация.

Измервателни уреди
За всеки един от апартаментите са осигурени индивидуални измервателни точки за електроенергия, топлоенергия и вода.

Водопровод и канализация
Водопроводна система с вертикални щрангове и хоризонтални разводки от полипропиленови тръби с топлоизолация.
Канализацията е с дебелостенни PVC тръби и е свързана към канализационната мрежа на квартала.

Електроинсталации
Силнотокова инсталация по проект с апартаментни табла, предпазители и дефектнотокови защити на на реномирани европейски марки.
Гръмоотводна инсталация по проект.

Телекомуникации
Телефонни и интернет изходи до всеки апартамент.

Кабелна телевизия
Вътрешно окабеляване до дневни, кабинети, спални и детски стаи с възможност за избор на доставчик.

Домофонна система
За всички апартаменти с монтирани домофони.

Входно фоайе, коридори и стълбища
Входно преддверие с интериорен дизайн по архитектурен проект. Настилките в коридорите и стълбището са от дизайнерски гранитогрес.
Парапетите са по архитектурен детайл. Стените и таваните са изпълнени с гипсова мазилка и латекс.
Осветлението с датчик за автоматично включване и изключване. Индивидуални пощенски кутии за всеки апартамент.

Асансьор
Високотехнологични асансьори с автоматични врати на водещия български производиел IZAMET.
Интериорът на кабината е с луксозна дизайнерска визия.

Подземни гаражи
Двете подземни нива с гаражи се обслужват от система от рампи. Подът на подземните гаражи е изпълнен от шлайфан бетон и хоризонтална маркировка.

Квартал

Жилищният проект е чудесно позиционирани в един от най-популярните и големи столични квартали - "Люлин", в най-модерната му и атрактивна част – "Люлин Център". Сградите са разположени на тихо и спокойно място, в близост до метростанция "Люлин" (300 м.), трамвайна спирка, хипермаркет BILLA и магазин Фантастико. Районът е с отлично изградена инфраструктура, позволяваща бърз и удобен достъп до централните части. Посредством големия булевард "Царица Йоанна", който се намира в непосредствена близост, до идеалния център на столицата се стига за около 10 – 15 минути, както с автомобил така и с редовен градски транспорт и метро.

"Люлин център" предлага широка палитра от търговски услуги, удобства, спортни центрове, места за отдих, тренировки и забавления само на крачки разстояния. В удобна близост се намират спортен комплекс „Сиконко”, плувен басейн, училища и детски градини. Сградите са благоприятно позиционирани една срещу друга, с красиво аранжирано междублоково пространство. Югозападната част, където се намира по-ниската сграда е с атрактивно местоположение с откриващи се гледки към зеленина.

План на строителството

• Дата на започване на строителството: 01.07.2018 г.
• Планирано завършване (Акт 15): 31.12.2020 г.

Схеми на плащане

Стандартна схема:
• 3000 Евро депозит за 2-стаен апартамент или 5000 Евро депозит за 3-стаен апартамент;
• 30% минус стоп капарото при подписване на предварителен договор;
• 50% при завършен груб строеж (Акт 14);
• 10% при издаден Акт 15;
• 10% при прехвърляне собствеността на имота;

Схема с 3% отстъпка:
• 3000 Евро депозит за 2-стаен апартамент или 5000 Евро депозит за 3-стаен апартамент;
• 20% минус стоп капарото при първа копка;
• 30% при завършен партерен етаж над земята;
• 20% при завършен груб строеж (Акт 14);
• 10% при завършена фасада и сложена дограма;
• 10% при издаден Акт 15;
• 10% при прехвърляне собствеността на имота;

Схема с 5% отстъпка:
• 3000 Евро депозит за 2-стаен апартамент или 5000 Евро депозит за 3-стаен апартамент;
• 80% минус стоп капарото при подписване на предварителен договор;
• 10% при издаден Акт 15;
• 10% при прехвърляне собствеността на имота;

Новини

Проектът COMFORT RESIDENCE е дело на архитектурно студио „Арт Ню Вижън”. Екипът се гордее с висококвалифицирани специалисти в областта на архитектурата, притежаващи голям творчески потенциал. През годините са доказали своя професионализъм с множество реализирани проекти на територията на цялата страна, отличаващи се с високо качество, архитектурен стил и съвременна визия.
„Арт Ню Вижън” е носител на много награди от конкурси за проектиране, има номинации в Националния конкурс „Сграда на годината”. Архитекти от екипа са носители на награди в професионалната област.

През 2019 г. Арх. Габриела Джамбазова и арх. Павел Иванов от студио Art New Vision получиха специалната награда в категория "Производствени и логистични сгради" за своя мултифункционален комплекс Пивоварница Каменица.

На годишните архитектурни награди 2017 г., главен архитект Габриела Джамбазова и нейния екип бяха удостоени с Трета награда за Пивоварница Каменица – Архитектура с вкуса на бира в тема „Обществени сгради“, категория „Търговски сгради“. В категория „Търговски сгради“ участваха 10 проекта, а номинирани бяха 4. Строежът на „Пивоварница Каменица“ започна в средата на септември 2017 г. Очаква се тя да отвори врати през 2018 г.

През 2015 г. студиото спечели конкурс на „Каменица” АД за мултифункционален комплекс – „Пивоварница Каменица”, гр. Пловдив – Първо място, възлагане на проектиране.

През 2014 г. проектът на „Арт Ню Вижън” – Хотелски комплекс Haus Husen в Дортмунд, Германия печели Трета награда – грамота и приз „Арх Инова”. Същата година студиото грабва още две престижни награди. Първо място в инвестиционен конкурс за хотелска сграда в гр. Велинград за възлагане и проектиране на пет звезден хотел със СПА и медикъл център. Първо място и възлагане за проектиране в конкурс - Жилищна сграда, кв. Лозенец, мес. Южен парк, гр. София.
През 2012 г. талантливият екип грабва първото място в конкурс на фирма Комплекс Мениджмънт Инженеринг за интериорен проект на Административна сграда в гр. София.

Втора награда и диплом за участие в конкурс на Archmodule, провел се през 2012 г. за знакова композиция на Входа на гр. Самоков.
През 2010 г. екипът на студиото печели Отличителна награда на журито в Международния конкурс за сграда Музей на Втората световна война в полския град Гданск.
В периода 2007 – 2009 г. „Арт Ню вижън” има номинации в престижния конкурс „Сграда на годината”.

„Арт Ню Вижън” съчетава професионализъм и лично отношение към всеки детайл. В дейността си залага на баланс между визия и функция. Това позволява на екипа ежедневно да превръща работата в изкуство. Екипът от професионалисти е със свежи и новаторски идеи, стимулиран да завладее нови и непознати територии.

Новини от строителството

Нашият главен инженер Стефан Николов обобщава последните новини от строителството нa Comfort Residence – Люлин Център:

30.05.2020 г.

Довършителните работи по двете сгради на жилищен комплекс "Comfort Residence - Люлин Център" напредват съобразно плана за работа, който сме утвърдили.

Текущо изпълнявани работи:
• Работим по вертикалната планировка около секция "Б", като към настоящия момент сме положили замазката и предстои направа на хидроизолация;
• Работим в асансьорната клетка на секция "Б";
• Електроинсталациите в Блок "А" достигнаха до 6-ти етаж;
• Гипсовата мазилка се движи по график — в момента работим на 5-ти етаж в Блок "А";
• Приключихме работа по западната фасада на Блок "А", с което всичките фасада и на двете сгради са готови;

До края на идната седмица предвиждаме:
• Направа на хидроизолация на заобикалящото пространство около секция "Б";
• Започване на работите вертикалната планировка около секция"А";
• Приключване с мазилката на 6-ри етаж на Блок "А";
• Приключване със замазките до 3-ти етаж на секция "А";
• Предстои започване на работа по свързване на външния канал на сградата.


22.04.2020 г.

Довършителните работи по двете сгради на жилищен комплекс "Comfort Residence - Люлин Център" напредват съобразно ревизирания план за работа, който сме утвърдили в условията на въведеното извънредно положение в страната и мерките за защита от Коронавируса. Работата по обекта не спира, а всички строителни работници и мениджъри носят предпазни средства.

Текущо изпълнявани работи:
• Приключваме с мазилката по западната фасада на Блок "А";
• Работим в асансьорната клетка на Блок "Б";
• Електроинсталациите в Блок "А" достигнаха до 6-ти етаж;
• Гипсовата мазилка се движи по график — в момента работим на 3-ти етаж в Блок "А";
• Работим и по западната фасада на Блок "А";

03.12.2019 г.

Строителните работи по жилищен комплекс Comfort Residence - Люлин Център напредват съобразно установения график.

-Работим по ВиК и ОВК инсталацията на секция "Б".
-Работим по въшната изолация на секция "Б".
-Работим по дървената конструкция на покрива на секция "А".
-Монтирахме гаражните врати на Секция "Б".
-Електроинсталациите в секция "А" достигнаха до 5-ти етаж.
-Монтираме дограмата на секция "А".
-Приклчихме с ОВК инсталациите на подземния паркинг.

До края на идната седмица предвиждаме:

-Шпакловаме въшната изолация на секция "Б".
-Да започнем полагането на покривните керемиди на сграда "А".
-Ще положим първия и втория пласт на хидроизолация на покривната тераса на секция "Б"

16.11.2019 г.

Строителните работи по жилищен комплекс Comfort Residence - Люлин Център напредват съобразно установения график.

-Работим по ВиК и ОВК инсталацията на секция "Б".
-Започнахме работа по въшната изолация на секция "Б".
-Работим по дървената конструкция на покрива на секция "А".
-Електроинсталациите в секция "А" достигнаха до 5-ти етаж.
-Приключихме с монтажа на дограма на секция "Б".

До края на идната седмица предвиждаме:

-Да започнем монтажа на дограма на секция "А".
-Да започнем полагането на покривните керемиди.
-Ще започнем работа по ОВК инсталациите в подземния паркинг.
-Ще положим първия пласт хидроизолация на покривната конструкция и ще монтираме покривните прозорци.

11.10.2019 г.
Актуална информация за напредъка на строителството към 11.10.2019 г.

Строителните работи по жилищен комплекс Comfort Residence - Люлин Център напредват съобразно установения график.

-Работим по ВиК и ОВК инсталацията на секция "Б".
-Монтирахме покривните прозорци на секция "Б".
-Работим по дървената конструкция на покрива на секция "А".- Електроинсталациите в секция "А" достигнаха до 4-ти етаж.
-Да започнем монтажа на дограма на секция "Б".

До края на идната седмица предвиждаме:
-Да започнем монтажа на дограма на секция "Б".
-Да започнем полагането на покривните керемиди.
-Ще започнем работа по ОВК инсталациите в подземния паркинг.
-Ще вземем размери за дограмата на секция "А".
-Ще положим първия пласт хидроизолация на покривната конструкция и ще монтираме покривните прозорци.


29.07.2019 г.
Приключване на зидарията на секция "А".

Работим по график зидарията на секция "Б", като очакваме в началото на Август да приключим и там.

До края на идната седмица предвиждаме да започнем с довършителните работи по сградата и покрива на секция "А".

03.07.2019 г.
Успешно положихме бетона вертикалните елементи и последната плоча на сграда "Б".

Приключихме със зидарията на сутеренния етаж и на кота +14,05 на сграда "А", и работим по зидарията на последната кота на сграда "А".

Приключихме всичките бордове около сградата.

Почистваме материала от грубия строеж и правим подготовка за зидария на всички етажи на сграда "Б"

До края на идната седмица предвиждаме да стартираме работа по ВиК и Електро инсталациите на сграда "А".

Приключване на цялата зидария на сграда "А" и приключване на зидарията кота +0,05м на сграда "Б".

17.06.2019 г.

Успешно положихме бетона, вертикалните елементи и последната плоча на сграда "Б".
Приключихме със зидарията на сутеренния етаж и на кота +11,20 на сграда "А", и работим по зидарията на кота +14,05м.

Започнахме зидарията на кота +0,05 на секция "Б".

До края на идната седмица предвиждаме да всички стоманобетонови бордове около сграда .

Приключване на зидарията кота +14,05м на сграда "А" и приключване на зидарията кота +0,05м на сграда "Б".
04.06.2019 г.

Успешно положихме бетона на плочата на кота +13,80м на сграда "Б" и работим кофражните и армировъчни работи по вертикалните елементи.
Приключихме със зидарията на сутеренния етаж и на кота +8,35 на сграда "А", и работим по зидарията на кота +11,20м.

До края на идната седмица предвиждаме да положим бетона на последната плоча на сграда "Б" и да стартираме кофражните и армировъчните работи по бордовете на плочата.

Приключване на зидарията кота +14,05м на сграда "А

15.05.2019 г.

Получихме акт 14 на сграда "А".

Успешно положихме бетона на плочата на кота +10,95м на сграда "Б" и работим кофражните и армировъчни работи по вертикалните елементи.
Приключихме със зидарията на сутеренния етаж и на кота +2,65 на сграда "А", и работим по зидарията на кота +5,50м.


До края на идната седмица предвиждаме да положим бетона на кота +13,80м на сграда "Б" и да стартираме кофражните и армировъчните работи по вертикалните елементи на последната плоча.

Приключване на зидарията кота +5,50м на сграда "А".

B>01.04.2019 г.

Успешно положихме бетона по плочата на кота +16,90м на сграда "А". И стартирахме кофражни, армировъчните и бетоновите работи по вертикалните елементи на последната плоча на сграда "А".
Също така работим и армировъчните работи по вертикалните елементи на кота +8,10 на сграда "Б"
Работим също така и зидарията в сутеренна.

До края на идната седмица предвиждаме да приключим с кофражните,армировъчни и бетонови работи по последната плоча на сграда "А" и да приключим с армировъчните и кофражните работи по вертикалните елементи на кота +8,10 на сграда "Б".
Приключване на зирадията на сутеренния етаж и започване зидарията на кота 0 на сграда "А".

18.03.2019 г.

Успешно положихме бетона по плочата на кота +14,05м на сграда "А". И стартирахме кофражни, армировъчните и бетонови работи по вертикалните елементи до кота + 16,90.

До края на идната седмица предвиждаме да приключим с кофражните,армировъчни и бетонови работи по плочата на кота +16,90 на сграда "А" и да започнем с армировъчните работи по вертикалните елементи.

05.03.2019 г.

Приключихме с кофражни ,армировъчни и бетонови работи по вертикалните елементи плочата на кота +14,05м на сграда "А". Приключихме с кофражните работи на плочата и започнахме армировъчните работи по плочата и гредите на кота на +14,05м

До края на идната седмица предвиждаме да приключим армировъчни и бетонови работи по плочата на кота +14,05 на сграда "А" и да започнем с армировъчните работи по вертикалните елементи. Планираме започване на зидарските работи в сутерена на сградата.

20.02.2019 г.

Приключихме с кофражни ,армировъчни и бетонови работи по вертикалните елементи плочата на кота +11,20м на сграда "А", след което положихме и бетона на същата плоча. Започнахме кофражни и армировъчни работи по вертикалните елементи на кота на +14,05м

До края на идната седмица предвиждаме да приключим кофражни ,армировъчни и бетонови работи по вертикалните елементи на кота +14,20 на сграда "А". Планираме започване на зидарските работи в сутерена на сградата.

04.02.2019 г.

Приключихме с кофражни ,армировъчни и бетонови работи по вертикалните елементи на кота +8.35 на сграда "А", след което положихме и бетона на същата плоча. Започнахме кофражни ,армировъчни и бетонови работи по вертикалните елементи на кота +11,20м

До края на идната седмица предвиждаме да приключим кофражни ,армировъчни и бетонови работи по вертикалните елементи на кота +11,20 на сграда "А" и да положим бетона по плочата на същатата кота.

14 януари 2019г.


Приключихме с кофражните, армировъчни и бетонови работи по плочата на кота +2,58м и кота +5,50м на сграда "Б", започнахме с декофражните работи по плочата на кота +5,50м на сграда "А"

До края на идната седмица предвиждаме да приключим кофражни ,армировъчни и бетонови работи по вертикалните елементи на кота +8.35 на сграда "А" и да започнем кофражните работи по плочата на същатата кота.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот
Архитектурни планове

Ще Ви бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямате инсталирано такова, можете да свалите Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 9.82 MB)

 Изтеглете план  1