Работеща уютна къща за гости, с арт център и и възможност за бизнес

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща
(Едноетажна къща, Планинска къща, Хотел, Парцел в регулация, Земеделска земя, Вилa)


Местоположение
близо до Велико Търново / България

Етаж
2

Мазе
да

Спални
8

Бани
4


Площ на сградата
500 м²

Площ на парцела
70000 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Бани
Оборудвана баня

Подове
Подове с дюшеме, Подове с теракот

Разстояния
200 км

Последна актуализация
05.10.2017 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 200 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
  • Гледка към селото
  • Гледка към хълмове
Строителство
  • Гредоред
  • Тухла
Отопление
  • Камина
  • Локално парно
Административна информация за офертата

Имаме удоволствието да предложим на Вашето внимание напълно обзаведена и функционираща къща за гости в известно населено място близо до старата столица.

Имотът е с всички необходими разрешителни. Състои се от 4 отделни постройки с общо осем стаи и един апартамент със самостоятелни санитарни възли и отделна жилищна площ за собствениците. Постройките са с РЗП е 500 кв.м. Допълнителни общи помещения с камина, 2 баребекюта, изба и недовършен спа център, зала/ателие 80 м2 и котелно помещение. Локално парно, оптичен интернет и TV до къщата, трифазен ток, ново водопроводно захранване и канализация. Основната сграда е 150 годишна възрожденска къща професионално реставрирана. През имота преминава поток, а в близост има река и язовири.
Къщата е разположена с прилежащ двор от 4000 кв.м.
Към имотът се предлагат още :

Три парцела в регулация :
1. Парцел с големина 1000 кв.м. и се намира в края на селото до главния път Елена - В. Търново. В парцела има петно за къща около 100 м2.
2. Парцел с големина 2400 кв.м., в центъра на селото, на асфалтова улица, граничи с поток. В парцела има петно за къща около 80 м2.
3. Парцел с големина 7000 кв.м. в края на селото до гора, с 80 м2 къща и селскостопански постройки. Има канализация и трифазен ток. Имотът е подходящ за конна база, туристически комплекс, ферма и пчеларска дейност.

Селото е голямо и добре развито, предлагащо всички необходими удобства – покритие на мобилните оператори, редовен транспорт, магазини и заведения. Намира се на 20 км от Велико Търново и 18 - от Елена. Разположено в полите на Стара планина, до река. 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във Велико Търново, България Топ оферти във Велико Търново, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот