ПЪРВА
ЛИНИЯ

Апарткомплекс на самия морски бряг, г. Ахтопол


Тип имот
Апартаменти ново строителство
(Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти)


Местоположение
Ахтопол / България
 

Етажност на сградата
4

Паркоместа на открито
1

 

Площи на жилищата
51.50 м² - 64 м²
Арх. планове

Ценова листа
  51 500 – 68 000
1 000 €/м² – 1 063 €/м²
ЦЕНОВА ЛИСТА

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.


Състояние

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Бани
Оборудвана баня

Отопление
Климатици

Разстояния
50 м 50 м 87 км

Последна актуализация
16.03.2018 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 50 м
  • Център на града: 50 м
  • Летище Burgas (BOJ): 87 км
  • Магазин за хранителни стоки: 50 м
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла
Отопление
  • Климатици
Климатизация
  • Климатици стандартни
Административна информация за офертата

Предлагаме на вашето внимание студия и един двустаен апаратмент в апартаментен комплекс, разположен в морски курорт Ахтопол, на първа линия море и буквално на една ръка разстояние от центъра на града.

Апартаментите се предлагат напълно обзаведени и имат изводи за кабелна телевизия, кабелен интернет и телефон. Обзавеждането им представлява: кухненски шкафове с мивка и вградени електроуреди (фурна, котлони и аспиратор), хладилник, трапезна маса със стъклен плот и столове, мека мебел, холна маса, гардероб, легло с две нощни шкафчета, климатик и телевизор. Банята на всеки от апартаментите е снабдена с умивалник, моноблок, душ, електрически бойлер и всички необходими аксесоари. Стените са боядисани с латекс, подовите настилки са качествен гранитогрес. Апартаментите разполагат с входни метални и интериорни MDF врати, както и с качествена PVC дограма.

Сградата е монолитна, построена на четири етажа и има източно изложение, като предлага на обитателите си хубави морски гледки. В строителството на комплекса са използвани модерни технологии и материали от най-високото качество. Общите части на сградата са завършени с използване на естествени материали, като стълбищната клетка е с цели стъпала от гранит. Имотът разполага с паркоместа, магазини на партерния етаж и денонощна охрана.

Комплексът се радва на безупречна локация в град Ахтопол, известен с уникалното съчетание на планински и морски климат, хубави пясъчни плажове и кристално чиста морска вода. Тук ще се почувствате в спокойна курортна атмосфера, идеално подходяща за една семейна почивка. С оглед на локацията си, имотите в комплекса представляват и добра възможност за инвестиция като отдаване под наем.

Защо да изберете имот в този комплекс:
• Безупречна локация – 50 м. от плаж и 50 м. от център;
• Отлична инфраструктура;
• Целогодишна охрана и поддръжка на комплекса;
• Модерно техническо оборудване;
• Паркоместа;
• Професионално управление на собствеността и отдаване под наем.

Обадете ни се за оглед и консултация!


 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Архитектурни планове

Ще Ви бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямате инсталирано такова, можете да свалите Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.72 MB)

 Изтеглете план  1

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.71 MB)

 Изтеглете план  2

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.69 MB)

 Изтеглете план  3

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.67 MB)

 Изтеглете план  4

Ценова листа

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Ахтопол, България Топ оферти в Ахтопол, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот
Архитектурни планове

Ще Ви бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямате инсталирано такова, можете да свалите Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.72 MB)

 Изтеглете план  1

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.71 MB)

 Изтеглете план  2

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.69 MB)

 Изтеглете план  3

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.67 MB)

 Изтеглете план  4