Къща в минималистичен стил, с. Лозенец

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къщи

Местоположение
Лозенец / България

Етажност на сградата
2

Спални
3

Бани
3

Паркоместа на открито
1


Площи на жилищата
150 м² - 0 м²

Цена
  130 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Бани
Оборудвана баня

Отопление
Климатици

Разстояния
300 м 1 км 60 км

Последна актуализация
07.04.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 300 м
  • Център на града: 1 км
  • Летище Burgas (BOJ): 60 км
  • Магазин за хранителни стоки: 300 м
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла
Отопление
  • Климатици
Климатизация
  • Климатици стандартни
Административна информация за офертата

Предлагаме на вашето внимание новострояща се къща с модерна архитектура в минималистичен стил, която се намира в местност Тарфа – вилна зона, разположена южно от престижен морски курорт Лозенец.

Къщате е построена на два етажа и има разгъната застроена площ от 150 кв.м. На първия етаж се намира просторна всекидневна с кухня, баня с тоалетна, една спалня и веранда, а на втория етаж са разположени две спални, две бани и тоалетни, коридор и две тераси. Етажите са свързани с вътрешно стълбище.

Цената на имота включва както довършителни работи, така и обзавеждане във всекидневна, кухня и спалните, а също така и оборудване на баните и санитарните помещения.

Конструкцията на къщата е стоманобетонна, с вътрешни и външни масивни тухлени стени Wienerberger. В строителството се използват висококачествени материали. Има външна топло- и хидроизолация.

Къщата има общ двор със , който също се предлага за продажба, като двете къщи са със самостоятелен подход към двора. Теренът ще разполага с перголи и ще бъде богато озеленен с декоративни и плодни дръвчета. Предвидени са външни настилки, затревяване и паркоместа за три автомобила.

Защо да изберете този имот:
• На 300 метра от морето;
• В непосредствена близост до асфалтов път;
• Възможност за целогодишно ползване;
• Отлично място за отдих в екологична среда.

Обадете ни се за оглед и консултация!


 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Лозенец, България Топ оферти в Лозенец, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот