Вилна къща в близост до голф игрище и ски курорт Банско

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща

Местоположение
Pirin Golf and Country Club  / близо до Банско / България

Етажност на сградата
1

Етаж
1

Спални
3

Бани
4


Площ на сградата
300 м²

Площ на парцела
1196 м²

Цена
  249 500

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Камина

Разстояния
160 км 3 км 13 км 160 км

Последна актуализация
30.12.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 160 км
  • Планински лифт: 13 км
  • Център на града: 3 км
  • Летище Sofia (SOF): 160 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към планината
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Камина
Административна информация за офертата

Предлагаме вилна къща в близост до ски курорта Банско и град Разлог. Къщата е разположена на 500 метра от Pirin Golf & Country Club и се радва на чист планински въздух и единство с природата.

Имотът е построен през 2016 година с Акт 16. Разпределение: три спални, всекидневна с кухня и камина, четири бани с тоалетни, антре, просторна веранда и складово помещение. Предлага се за продажба в степен на завършеност по БДС, като в цената са включени:
-300 литров воден нагревател Tessy;
-TANGRA CL 35 система за пелети;
-подови плочки от Cifre от Испания и дървен паркет, доставен от Германия, 13 мм дебелина.
Вилата е разположена с лице на асфалтов път.

Разположена в уникален район и заобиколена от природни дадености, тази вилна къща е идеално място както за страхотна семейна почивка, така и за целогодишно живеене. На разстояние около 10-15 минути с кола се намира град Разлог с множество магазини и заведения, а в другата посока – ски пистите на престижния ски курорт. Вилата ще допадне и на любителите на голф, понеже се намира в непосредствена близост до голф клуба.

Обадете ни се за оглед и консултация!

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Банско, България Топ оферти в Банско, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот