-5% Намалена
цена

Кокетна къща с поддържана градина


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Генерал Тошево / България

Етажност на сградата
2

Спални
2

Бани
1


Площ на сградата
100 м²

Площ на парцела
1350 м²

Цена
-5% 35 000   33 300

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Подове
Подове с паркет, Подове с теракот

Отопление
Печка на дърва

Разстояния
34 км 4 км 70 км

Последна актуализация
14.01.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 34 км
  • Център на града: 4 км
  • Летище Varna (VAR): 70 км
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Печка на дърва
Административна информация за офертата

Предлагаме за продажба кокетна къща в село, част от община Генерал-Тошево, област Добрич. Намира се на 34 км от морският бряг, на 24 км от гр. Добрич и само на 4 км от общинският център гр. Генерал Тошево.

Къщата е тухлена, двуетажна и към нея принадлежи дворно място от 1350 кв.м. На първи етаж са разположени трапезария, кухня и баня. Настилка- теракот.
На втори етаж- две спални, ниша, тоалетна. Настилка-паркет, стени-боя, прозорци-дървена дограма.

Къщата се нуждае от частично освежаване.

В селото има 2 хранителни магазина, кафене, ЖП-гара, изкуствено засадена борова горичка, която се поддържа от местните хора. В близост до селото има бензиностанция.

В района няма индустриално производство. Природата около селото е много красива и екологично чиста. Инфраструктурата е добре изградена. Селото е електрифицирано и водоснабдено и има удобни транспортни връзки с гр. Добрич, гр. Генерал Тошево и околните села.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Генерал Тошево, България Топ оферти в Генерал Тошево, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот