Работеща фабрика за производство на захарни изделия


Тип имот
Бизнес
(Фабрика и индустрия, Друг имот)


Местоположение
Варна / България

Етажност на сградата
1

Етаж
1


Обща площ
1870 м²

Градина
1870 м²

Цена
  394 000
  211 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Бани
Оборудвана баня

Подове
Подове с теракот

Разстояния
4 км 14 км

Последна актуализация
14.10.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 4 км
  • Летище : 14 км
Отопление
  • Климатици
Климатизация
  • Климатици стандартни
Административна информация за офертата

Предлагаме за продажба фабрика за производство на захарни изделия и прилежаща земя. Имотът и самото производството могат да се продават заедно и отделно!

Офертата ни включва дворно място 1870 кв.м. , едноетажна сграда производствен цех с РЗП 563 кв.м., построена 2004 г., собствен трафопост в имота с мощност 400 kW, масивна ограда, вътрешни асфалтови пътища и портали с изходи на два главни пътя, озеленяване.

Обектът се намира в удобен и спокоен район на Варна, на основна пътна артерия, лесно разпознаваем като място.

Има възможност за паркиране пред имота. Осигурен е достъп на товарни автомобили до складовите помещения. В близост има автобусни спирки на градски транспорт.

Цехът е изграден според всички изисквания и стандарти на Агенцията по безопастност на храните.Основната производствена зала е с площ около 300 кв.м., обслужващи помещения: склад суровини 27 кв.м., склад готова продукция 70 кв.м., склад опаковки 22 кв.м., подготвително 25кв.м., хладилна камера, офис помещение 30кв.м., битови и санитарни помещения.

Производството за захарни изделия е основано през 2001 г., Цехът е напълно оборудван, разполага с всички необходими удостоверения за регистрация на производството, разработена и внедрена система НАССР, регистрирани търговски марки и фирмен знак. Фирмата разполага с изградена национална дистрибуторска мрежа. Произвежданите продукти са традиционни за българският вкус, особено медените и солени изделия, произведени по традиционни рецепти.

Силни страни са високата степен на мобилност и гъвкавост на производството, с което се постига бърза смяна на произвежданите продукти, както и разработването на нови, върху съществуващото оборудване. Опитът и дългите години в бранша, както и персонала също са голям плюс. При добра инвестиционна стратегия, биха могли да се разработят някои нови продукта и заедно със съществуващите вече и познати такива, да се разширят пазарите, за което има голям потенциал. Да се предложат продукти за износ, особено в Турция, където са познати и се ползват с добро име. Производството, което в момента е на една смяна, би могло да достигне две или три смени, както и увеличаване на персонала в отделните смени. В по дългосрочен план, трябва да се инвестира и в автоматизация на производството, за намаляване на разходите за труд и увеличаване на капацитета.

Параметрите на имота позволяват дострояване с още до 1000 кв.м. при нужда.

Цена само на имота - 394 000 €, като ДДС-то не е повече от 5 000 €

Цена само на производството – 55 000 € без ДДС

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Вижте още:
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във Варна, България Топ оферти във Варна, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот